Vanzare vila la cheie, 1.500 mp teren in inima orasului Galati

Adaugat/actualizat pe 18 Mar 2018 | Accesari: 7966 | Nr. anunt: 1396
 
Rating: 5 ( 4 Voturi)

399,000 euro

(1,860,138 lei curs BNR 23.10.2018)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Centru
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   500.00 m2
Nr. camere:   7
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   S+Parter+1et+Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Mi-am bugetat un interval de timp pentru a viziona si a intelege aceasta vila de oras si intr-adevar mi-a fost necesar de doua ori mai multa vreme. Am fost nitel mustrat in privinta asta, initial nu am inteles exact de ce. Mai apoi am inteles ca nu este chiar o proprietate, pe care o vezi in fiecare zi si nu poti intra si iesi repede (aviz amatorilor). Ce sa zic... nici nu prea aveam idee unde o sa ma duc si ce o sa vad. Nu stiu in ce masura reusiti dvs. sa intelegeti exact ceea ce prezint eu aici, insa pot sa va spun ca eu am fost impresionat si este cam greu sa se intample asta, tinand cont ca vad in fiecare zi ceva nou si de-a lungul anilor s-au tot adunat... Am intrat in curtea din fata, apoi am vazut gradina, lucru care m-a fermecat pe loc si cred ca nu mi-a disparut zambetul, decat dupa ce iesit pe poarta.
Este foarte greu sa faci dintr-un lot de 1500mp o gradina adevarata, trebuiesc ani de zile pentru ca plantele sa ajunga la maturitate, volumul de munca este impresionant, iar resursele financiare necesare, trebuie sa tina pasul cu efortul fizic. In opt ani de cand s-a inceput acest proiect, s-au dezvoltat plante mature care depasesc ca si valoare o mie de euro fiecare, dar mai important este numarul si varietatea acestora; ordinea si aspectul estetic t dau pe spate. Nu uitati, inca nu este sezon, acum se poate doar anticipa aceasta splendoare. Remarc doar intregul si inteleg cat de greu ar fi pentru cineva sa incerce sa prinda din urma acesti ani si sa obtina acelasi rezultat. Dar haideti sa trecem la enumerari si detalii:
In fata vilei exista o zona foarte mare, care poate fi folosita pentru parcarea a cel putin cinci autovehicole, iar in spatele acesteia avem (cum spuneam) gradina si o piscina cu un volum de 80mc, perimetru 50mp, adancime 1,5-2,2m, o zona de gratar, deservita de foisor utilat (apa si canalizare), un grup sanitar.
Interiorul cuprinde tot ceea ce va puteti imagina ca ar trebui sa ofere o casa perfecta si apoi inca multe altele. Eu n-as fi crezut ca sunt posibile asa multe spatii la un demisol de vila, insa uite ca se poate aduna la un loc: o crama, un grup sanitar deservit de o sauna, o sala de sport, o camera de serviciu de tip spalatorie, alta pentru garaj cu anticamera pentru utilaje si sculele proprietarului.
Terminam aici cu demisolul si urcam la parter, etaj si mansarda, unde avem dormitoare, bucatarie inchisa, living, birou, terase, grupuri sanitare... imaginati-va ca se aduna 500mp de un bun gust si o calitatate extraordinara a finisajelor. Nu am spatiu pentru detaliere punctuala, asa ca nu imi ramane decat sa pastrez amanunte pentru momentul in care veti dori sa vedeti proprietatea...
Alte amanunte de ordin tehnic:
Maretiale de constructie de baza – caramida poroterm, termosistem, iluminat exterior complex, instalatii de irigatii automatizate, incalzirea se face cu centrala in condensatie (gaz metan), electricitate 220v/380v, inaltime interior 2,8-3,2m, AC, canalizare, etc. Daca am uitat ceva, va rog sa ma intrebati.
Si eu cred ca este mare, totusi aceste spatii adiacente, isi au cu toate scopul si utilitatea. Camerele sunt multe si probabil ca exista familii mari care au nevoie de spatiile acestea, atat pentru ei cat si pentru personal de serviciu. La nevoie, proprietatea permite construirea unei alte anexe pentru personal auxiliar.
Va astept la vizionare, insa luati act de faptul ca pretul este foarte bine calculat inainte de a fi asezat langa aceasta oferta, iar daca va ganditi la discutii ample despre pret, trebuie sa va avertizez ca ajustarile nu pot fi de doua cifre procentuale.
Fiti inteligenti si pregatiti-va macar o ora si un pic, pentru a intelege exact ce puteti plati cu banii dvs.
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei