Vanzare vila excelenta in Galati, zona Arcasilor

Adaugat/actualizat pe 10 Oct 2018 | Accesari: 4800 | Nr. anunt: 1428
 
Rating: 5 ( 2 Voturi)

259,000 euro

(1,207,458 lei curs BNR 23.10.2018)

Nume agent:   florin cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Arcasilor
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   300.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   5
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   P+1+M
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: florin cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Va prezint o frumoasa proprietate, completa din punct de vedere functional si estetic, cu toate utilitatile si anexele necesare unei locuinte perfecte.
Locatia este foarte buna, in Galati, zona Arcasilor, foarte apropiata de Bariera Traian.
Daca ar fi sa incep cu punctele negative, cred ca ar trebui sa caut bine, pentru a gasi o chestie solida de care sa ma leg. Poate ca as spune ca dimensiunile casei sunt prea mari, insa cred ca as gresi, pentru ca as fi cu siguranta subiectiv. Ceea ce s-ar putea sa mi se para mie mare, altora sa li se para optim sau chiar, mai rau, prea mica... In rest, nu vad ce viciu as putea gasi. Poate ca m-ar tenta sa ma leg de pret, insa n-am nicio sansa, caci daca luam in considerare costurile de constructie si achizitie de teren, pentru o proprietate similara noua green-field, sigur nu reusesc sa ies mai bine.
Pe o amprenta de 120mp sunt patru camere de dormit (fiecare cu grup sanitar propriu si dressing), un living imens, bucatarie inchisa, garaj inclus in corpul vilei, etc. La toate acestea se mai adauga si o mansarda cu spatii apte pentru activitati cat se poate de diverse (sport, relaxare, menaj sau chiar spatiu locuibil).
Nu este o casa construita pentru a genera un anumit profit prin comercializare. Imi dau seama de acest lucru, pentru ca am vazut o anumita atentie pentru detaliu, destul de accentuata. Proprietarii vand, pentru ca sunt nevoiti sa se relocheze si trebuie sa lichideze toate activele din Galati, nu am detectat insa nicio urma de graba sau necesitate absoluta.
Curtea de 450mp ofera absolut tot ceea ce aveti nevoie. Un foisor cu gratar si utilitati, inca doua locuri de parcare, o zona de spatiu verde.
La prima vedere, datorita modului in care a fost asezata vila, am supraestimat airia terenului. Eu inteleg ca nu am idee exacta, despre ceea ce isi doreste un anumit client, insa credeti-ma ca este aproape de idealul unei familii cu venituri peste medie sau mai mari... atata vreme cat acestia nu viseaza la gradini extravagante sau piscina, pentru ca, in acest caz, nu le pot recomanda aceasta varianta.
La capitolul tehnic, as aminti solutiile excelente de incalzire, bazate pe doua centrale cu surse diferite de combustibil. Prima este pe gaz metan si poate face cu succes in orice perioada de iarna grea, iar a doua pe lemne - varianta de ajutor pentru optimizarea costurilor. Nu va ganditi la lucruri rudimentare, luati in calul cele mai bune solutii de profil. Apoi nu este de neglijat faptul ca parterul este incalzit in totalitate printr-o instalatie montata in pardoseala, iar etajul si mansarda, dispun de radiatoare. Foarte eleganta ideea!
Accesul pe proprietate se face printr-o poarta actionata electric de la distanta. Drumul pana la vila este destul de larg si nu se poate compara cu multe alte strazi din asa numitul cartier Arcasilor...
Sunt multe alte lucruri de spus, dar haideti sa mergem sa o vedem impreuna, iar daca nu o sa va placa, lasati-ma pe mine sa fiu responsabil pentru timpul dvs. pierdut...
Cu respect,
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia
0753315168

Dotari
  Centrala termica   Repartitoare   Aer conditionat
  Contor gaz   Apometre   Alimentare individuala apa
  Garaj   Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: florin cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei