Vanzare vila in stil neoromanesc in Galati, pe str. Domneasca, finalizata 2011

Adaugat/actualizat pe 23 Feb 2018 | Accesari: 3112 | Nr. anunt: 1873
 
Rating: 5 ( 5 Voturi)

360,000 euro

(1,679,256 lei curs BNR 18.03.2018)

Nume agent:   Silviu Dan
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Centru
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   200.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   D+P+ET1
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Dan
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Resedinta propusa spre vanzare prin Agentia imobiliara AcasA este pozitionata intr-o zona cu renume a orasului Galati, pe strada Domneasca in apropierea Catedralei Sf. Apostol Andrei, o zona cunoscuta pentru aerul linistit si burghez cu cladiri vechi de o reala valoare patrimoniala.Cu toate acestea imobilul in discutie este construit recent, lucrarile pentru edificare fiind incepute in 2008 si finalizate in 2011, toate etapele lucrarii fiind executate cu o deosebita atentie la detalii si fara a avea o limita de buget prestabilita.
Pentru ochiul critic al unui specialist aceste aspecte se pot observa inca de la partea de fundatie unde s-a ales o solutie destul de costisitoare, aceasta ajungand la cota -3,5metri si fiind asezata pe un pat de roca antiseismica, solutie care asigura o rezistenta si stabilitate deosebita a constructiei.
Arhitectural imobilului urmeaza un stil popular neoromanesc in care s-a pus accentul pe materiale cat mai naturale cum ar fi piatra si lemnul.
Edificata pe un teren in suprafata de 630 mp de forma relativ patrata, constructia are o amprenta la sol de 180 mp si o suprafata construita desfasurata de cca 360 mp. Planul casei încadrează fiecare funcţiune în parte cât mai eficient, căutând să elimine orice spaţiu nefunctional. Structura este din cadre de beton armat şi zidărie din caramida porotherm, cu grinzi continue de fundaţii. Şarpanta acoperişului este din lemn.Învelitoarea casei este din ţiglă ceramică.
Pereţii sunt termoizolaţi la exterior cu un strat de 10cm de polistiren expandat, apoi sunt acoperiţi cu tencuială decorativă albă. Temelia casei este de asemenea placata cu piatra. Treptele şi terasa sunt placate cu piatră naturală antiderapantă si granit.
Pardoselile interioare sunt placate cu parchet din lemn masiv în zonele uscate şi cu gresie antiderapantă în zonele umede.Tamplaria casei, atat cea exterioara cat si cea interioara este din lemn masiv, ferestrele fiind din lemn stratificat cu geam termopan si feronerie germana.
Casa este organizată pe trei niveluri, demisolul cu beci si spatii tehnice, parterul găzduind zona de zi cu funcţiunile specifice, iar etajul găzduind zona de noapte.
Există un acces pietonal în casă prin care intrăm într-un hol mai amplu de reprezentare, din acest hol având apoi acces foarte simplu către living, acesta dispunand de un spatiu generos iar aici putem regasi un shemineu bine dimensionat de provenienta franceza, piesa care asigura o atmosfera aparte in iernile friguroase.Tot la parter regasim o bucătărie, baia de la parter, un spatiu tehnic care gazduieste centrala termica pe gaze naturale precum si o instalatie de panouri solare pentru optimizarea costurilor, toate marca Buderus. Prin casa scării se face accesul care demisol si etaj.
Casa dispune de o veranda spatioasa cu acces direct din zona de living si bucatarie, o veritabila zona de relaxare orientata catre gradina interioara a casei. Există de asemenea un garaj cu porti actionate electric la partea de intrare in curte.
La etaj este plasat dormitorul matrimonial cu dressing, baie dedicate si o terasa, plus două dormitoare, unul dintre ele cu terasa proprie, ce sunt deservite de o baie comună.Tot acest nivel gazduieste si o biblioteca cu acces direct din hol prin doua usi mari batante, o sala de lectura avand privelistea catre curtea interioara unde privirea ne este incantata de vegetatia deosebita. De la acest nivel scarile interioare isi continua ascensiunea catre podul casei care la acest moment are destinatie de spatiu pentru depozitare dar care datorita cotei ridicate de la coama poate fi transformat lejer intr-un spatiu de locuit de tip mansarda.
Trebuie mentionat faptul ca intre nivelul unu si pod este turnata placa din beton care la randul ei a fost termoizolata si finisata cu o sapa autonivelanta. De asemenea podul este invadat de lumina naturala prin mai multe ferestre care impreuna cu geometria acoperisului acoperit cu tigla ceramica, adauga arhitecturii o nota aparte din stilul brancovenesc.
Nu in ultimul rand, investitiile de bun gust se continua in amenajarea curtii unde putem gasi alei placate cu piatra naturala, spatii verzi gazonate, arbori decorativi si o zona de gratar cu un cuptor pe vatra construit in acelasi stil popular romanesc.
Proprietatea este intabulata, juridic la zi si libera de sarcini.
Negocirea pretului este simbolica, asadar nu se accepta oferte de pret departe de cel listat !!!
Daca aceasta oferta prezinta interes si se incadreaza ca si valoare in bugetul dumneavoastra, ne puteti contacta la sediul agentiei din Tiglina 1, str. Brailei nr.165 bl.A3, ap.22, parter sau la telefon 0747.999.950 pers de contact Silviu Dan.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Dan
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei