Vanzare apartament 2 camere amenajat modern, mobilat, etajul 1, in Galati, Mazepa 2

Adaugat/actualizat pe 04 Apr 2018 | Accesari: 2475 | Nr. anunt: 1977
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

69,000 euro

(321,678 lei curs BNR 21.03.2019)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Mazepa 2
Tip proprietate:   Apartament 2camere
Compartimentare:   Decomandat
Tip imobil:   Bloc de apartamente
Suprafata utila:   60.00 m2
Nr. bai:   1
Nr. balcoane:   2
Etaj:   1/4
Anunt exclusiv:   Da

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Apartament de vanzare cu doua camere situat in Mazepa2

Locatia acestui apartament de vanzare cu doua camere il recomanda ca fiind alegerea perfecta. Situat in inima orasului Galati, in Mazepa2 , foarte aproape de centru, Faleza Dunarii, scoli, gradinite si magazine.

Supermarketul Penny din zona este la 5 min de mers pe jos. Statiile pentru mijloacele de transport in comun se afla si acestea tot in imediata apropiere.
Amplasarea prezinta de asemenea avantajul vecinatatii imediate a Falezei Dunarii. Un loc pretabil pentru activitati sportive in aer liber sau pentru o plimbare relaxanta de-a lungul batranului fluviu.

Parcul Viva din imediata apropiere reprezinta cadrul ideal pentru tot felul de activitati recreative ale celor mici.
Atmosfera acestui apartament de vanzare cu doua camere situat in Mazepa2 este una calda si primitoare. Nici nu prea are cum sa fie altfel intr-un  apartament in care s-a pus si suflet in amenajarea lui si unde putem regasi inca multa "esenta de fericire" disponibila si pentru noii proprietari.

Apartament de vanzare cu doua camere situat in Mazepa2 este pozitionat pe Est. La primul etaj al unui bloc cu patru nivele, ceea ce il face usor accesibil. Un alt factor important este compartimentarea. Vorbim aici despre un apartament cu doua camere de 60 mp utili (nu construiti) avand camerele dispuse decomandat. Amplasarea celor doua balcoane este pe ambele camere.

Sa nu uitam totusi de finisaje si dotari, valoarea proprietatii fiind evident crescuta si de nivelul lor. Acestea au fost atent alese si sunt din materiale de calitate, durabile. Apartamentul a fost renovat integral cu cativa ani in urma. Moment in care i s-au adus diverse modificari si imbunatatiri.

Incepand cu reabilitarea termica realizata la exterior cu un termosistem de 10 cm finisat cu o tencuiala decorativa de la Caparol. La partea interioara radiatoarele au fost inlocuite cu unele noi din aluminiu. Toate acestea fiind completate de doua instalatii de climatizare , cate unul in fiecare camera. Tamplaria este aleasa de la Brugmann-Salamander, un PVC finisaj de nuc cu geamuri low-e reflexive si feronerie de calitate.

Instalatiile electrice si sanitare au fost si acestea inlocuite de la zero. Partea electrica este repozitionata si refacuta in totalitate cu aparataje modulare de provenienta germana. In plus a fost suplimentata cu trasee noi pentru electrocasnicele mari consumatoare cum ar fi AC-urile sau masina de spalat. Corpurile de iluminat au fost si acestea repozitionate si suplimentate.

Zugravelile au fost facute cu vopsea superlavabila. Pe alocuri regasindu-se finisaje din piatra decorativa la trecerile in balcoane. Tapet si stucco venetian in camere si pe hol.

Acest apartament de vanzare cu doua camere situat in Mazepa2 se vinde in varianta "la cheie". Mobilat si utilat asa cum se poate observa in imaginile de prezentare.Mobila fiind achizitionata recent. La bucatarie este completata de cuptor electric, plita pe gaze si hota cu evacuare la exterior, toate noi. Baia, care este prevazuta cu fereastra pentru aerisire naturala, a fost de asemenea utilata complet. Placata cu gresie si faianta de provenienta spaniola si obiecte sanitare de top.

Toate acestea contribuie la crearea unei atmosfere calde si primitoare, care te invita sa treci pragul noului tau camin. Asta de indata ce semnezi actele de vanzare-cumparare, apartamentul fiind disponibil imediat.

Juridic la zi, cadastru si intabulare, liber de sarcini, certificat de performanta energetica de clasa A.
Proprietatea se poate viziona cu un telefon in prealabil la 0747.99.99.50 Silviu Daniel.

Dotari
  Repartitoare   Aer conditionat   Apometre
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei