Vanzare vila din perioada interbelica situata in Galati, Centru, 4 camere, sup. 120 mp

Adaugat/actualizat pe 30 May 2018 | Accesari: 2306 | Nr. anunt: 2105
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

140,000 euro

(652,680 lei curs BNR 22.03.2019)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Centru
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   120.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   1
Regim inaltime:   Parter + Demisol
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Va propun o vila impunatoare, una din adevaratele bijuterii ale orasului Galati. Un imobil dimensionat frumos, cu camere inalte, cu un demisol foarte spatios, care ar putea gazdui un altelier de artist sau o zona de relaxare.
Intrarea principala este spectaculoasa, nu stiu cat se vede din fotografii, insa cu siguranta este ceva deosebit.
Accesoriile sunt mai toate originale, cam tot ce se vede in fotografii, va ramane in stapanirea noului proprietar. Sunt multe piese de o valoare foarte mare, ma refer aici la mobilier, dar si la alte obiecte decorative, cum ar fi lustrele, un ceas cu cuc destul de vechi, etc.
Construita in perioada interbelica, a fost locuita in permanenta de proprietarii de drept. In timpul „Epocii de Aur” au fost nevoiti sa primeasca in chirie inca doua familii. Dupa revolutie lucrurile au revenit la normal, iar familia si-a recuperat tot spatiul locuibil. Fac aceasta nota pentru ca incerc sa va dau o idee despre situatia fizica a cladirii. In toata aceasta perioada, vila a fost ingrijita si mentinuta in cea mai buna stare, asa ca eventualele griji ale dvs. vizavi de structura de rezistenta, ar trebui sa fie moderate.
Exista totusi o chestiune care trebuie amintita. Proprietarul are o varsta destul de inaintata, iar in ultimii zece ani nu a mai reusit sa acorde o importanta cuvenita vilei, astfel ca nu a mai reusit sa intervina cu ceva reparatii.
Strada s-a modernizat in ultimii ani, au fost schimbate sistemele de canalizare, apa curenta, gaze, electricitate, astfel ca s-a intervenit cu utilaje grele, fapt care a deranjat putin vilele din zona.
Dupa cum va spuneam, nu sunt lucruri grave, care sa necesite investitii de ordinul zecilor de mii de euro, insa as dori sa stiti ca vila nu este chiar perfecta ... mai are nevoie de ceva atentie in aceasta zona.
Nici interiorul nu dispune de foarte multe imbunatatiri, insa are tot ceea ce ati avea nevoie, inclusiv centrala termica.
Veti putea folosi usile interioare originale, podul este in stare perfecta, la fel si subsolul, ferestrele sunt bune, acoperisul este perfect dpdv functional, insa este confectionat din tabla normala, asa cum se facea pe vrenuri... unul nou ar schimba mult in bine aspectul proprietatii, dar, dupa cum va spuneam, acest lucru este optional.
Suprafata utila este de 120 mp.
Va rog sa verificati setul de fotografii si veti putea identifica una cu schita cadastrala, unde sunt relevate toate dimensiunile. In principiu sunt patru camere, o singura baie, dar cu posibilitati de a mai amenaja inca una in debara (pozitia nr. 7 in schita) sau in alta parte, caci mai sunt niste variante.
La lucrurile negative, trebuie sa trecem dimensiunile terenului. Sunt doar 230 mp, care totusi ar trebui sa fie de ajuns pentru o vila in oras. Multa lume doreste mai mult, asa ca va rog sa fiti atenti de la inceput la acest aspect si sa va ganditi daca este ceea ce va trebuie.
Recunosc ca imi place foarte mult acest tip de casa si cred ca sunt multi oameni care sunt in asentimentul meu. Aceasta oferta se adreseaza in special cunoscatorilor, oamenii care apreciaza lucrurile clasice si prefera valoarea arhitectonica si istoria unei case, in detrimentul modernismului si al kitsch-ului cvasi present in peisajul imobiliar de la noi.
Sincer sa fiu, caut printre dumneavoastra un doctor, un avocat, un profesor, dar m-as multumi si cu un simplu iubitor de frumos :).
Sunt mai multe vile de acest tip, aflate in piata la acest moment, insa multe sunt prea mari, prin urmare foarte scumpe; prea mici si prea putin potrivite unei familii cu copii; prea deteriorate si destul de greu de estimat bugetul pentru consolidare si amenajare, etc.
Eu cred ca aceasta vila este asezata excelent, are o suprafata utila foarte buna, nu necesita investitii masive si nici nu are niciun fel de probleme legale.
Daca doriti sa va finantati achizitia, sa stiti ca nu exista nicio problema juridica. Puteti sa cumparati cu orice tip de credit doriti si valoarea de evaluare nu are cum sa fie mai mica decat pretul de tranzactionare.

Pentru detalii suplimentare va rog sa ma contactati,
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia

Dotari
  Centrala termica   Contor gaz   Apometre
  Alimentare individuala apa   Se vinde mobilat
Finisaje
  Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei