Termeni si conditii genereale

Ultima actualizare: 10 octombrie 2016

    

Portalul imobiliaregalatibraila.ro - YMO publica anunturi de inchiriere si vanzare imobiliara din orasele Galati si Braila.

 

Termenii si conditiile de mai jos reglementeaza accesul si utilizarea website-ului imobiliaregalatibraila.ro

"Termeni si conditii generale" constituie un contract legal intre dumneavoastra si Offert Color SRL, proprietarul website-ului imobilaregalatibraila.ro

Prin prezenta, intelegeti, sunteti de acord si acceptati sa respectati Termenii si conditiile generale aflate in vigoare la momentul accesarii site-ului.

Va rugam sa nu accesati site-ul daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile generale de mai jos.

 

 

1. Definitii

 

1.1 Utilizatorul: este orice persoana care acceseaza, navigheaza, isi creaza cont gratuit, introduce anunturi de vanzare sau raspunde la anunturile de vanzare.

1.2 Informatiile: toate datele text introduse de dumneavoastra pe acest website: date personale, date de contact, datele anuntului, descrierea anuntului, etc.

1.3 Fotografiile: fotografiile realizate gratuit de reprezentantii nostri pentru publicarea exclusiva pe site-ul imobilaregalatibraila.ro; toate drepturile de autor pentru aceste fotografii apartin Offert Color SRL.

1.4 Site-ul nostru: se refera la imobiliaregalatibraila.ro - YMO

 

 

2. Contul de utilizator

  

Pentru a publica un anunt este obligatoriu sa va creati un cont de utilizator.

Crearea unui cont de utilizator pe imobiliaregalatibraila.ro este un serviciu oferit gratuit tuturor categoriilor de utilizatori.

Aveti obligatia de a furniza informatii reale si proprii la crearea contului, precum si de a opera modificari atunci cand datele dumneavoastra de contact se schimba.

Adresa de E-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de anuntul dumneavoastra vor fi transmise prin E-mail. O adresa de e-mail incorecta poate bloca intregul proces de publicare a unui anunt.

imobiliaregalatibraila.ro isi rezerva dreptul de a crea automat conturi de utilizator in urmatoarele situatii:

-utilizatorul nu poate accesa direct website-ul (probleme tehnice)

-utilizatorul a solicitat acest lucru, contactand administratorul site-ului

Pe imobiliaregalatibraila.ro isi pot crea cont si vizitatorii (cumparatorii) care doresc sa il foloseasca exclusiv la crearea de alerte sau salvare lista favorite.

Utilizatorii au obligatia de a ne anunta imediat orice accesare neautorizata a contului lor.

Orice utilizator poate solicita inchiderea contului propriu si stergerea tuturor informatiilor de contact, prin optiunea expresa adresata administratorului site-ului in sectiunea "Contact".

Pentru incalcarea Termenilor si conditiillor acestui site de catre un utilizator, administratorul isi rezerva dreptul de a inchide imediat contul acestuia, fara avertisment prealabil.

Din momentul inchiderii contului, va inceta orice drept al utilizatorulu referitor la folosirea site-ului nostru.

 

 

3. Adaugarea si modificarea anunturilor

 

imobiliaregalatibraila.ro publica doar anunturi insotite de fotografii realizate de reprezentantii proprii si doar dupa verificarea veridicitatii informatiilor din anunt.

Ofertele imobiliare pot fi adaugate numai de catre proprietarul ofertei-persoana fizica sau de catre o agentie imobiliare-persoana juridica, care are perfectat un contract de tranzactie imobiliara cu proprietarul ofertei-persoana fizica.

Anunturile sunt gazduite pe site pe o perioada nedeterminata.

Utilizatorul are obligatia ca dupa vanzarea proprietatii sa  modifice statusul anuntului  ca "vandut", optiune disponibila in contul sau; cu acest status anuntul va fi arhivat, iar datele de contact ale utilizatorului nu vor mai fi vizibile.

Informatiile introduse pentru oferta trebuie sa fie corecte (toate campurile obligatorii completate) si conforme cu realitatea, intreaga raspundere pentru acestea revenindu-i utilizatorului.

Este interzisa introducerea de informatii eronate, de informatii fara legatura cu anuntul sau includerea de legaturi spre pagini web externe.

Un anunt permite promovarea unei singure proprietati.

 

Pentru PUBLICAREA UNUI ANUNT:

-utilizatorul isi creaza un cont gratuit

-utilizatorul se autentifica in cont cu datele sale (nume utilizator si parola), apoi adauga informatiile anuntului si descrierea proprietatii in maxim 200 de cuvinte

-pentru o mai usoara comparatie intre oferte, pretul tuturor proprietatilor va fi introdus in euro; in oferta va fi afisat automat si pretul in lei, convertit la cursul BNR al zilei

-utilizatorul va fi contactat de reprezentantii  imobiliaregalatibraila.ro pentru validarea anuntului si pentru stabilirea intalnirii in vederea realizarii fotografiilor pentru prezentarea anuntului.

-fotografiile pentru prezentarea anuntului sunt realizate de catre reprezentantul nostru, pentru publicarea exclusiva pe  imobiliaregalatibraila.ro

-odata fotografiile realizate, ele vor fi incarcate pe site de catre administrator iar anuntul va fi publicat, dupa indeplinirea conditiilor de plata pentru care a optat utilizatorul (la adaugarea anuntului). Functie de planul financiar ales de utilizator, fotografiile ii pot fi puse la dispozitie pentru publicarea acestora si pe alte site-uri.

 

Pentru MODIFICAREA UNUI ANUNT :

-utilizatorul se va autentifica in cont cu datele sale (nume de utilizator si parola)

-utilizatorul are posibilitatea sa modifice:

   a. pretul anuntului, precum si disponibilitatea de a-l negocia (Da/Nu)

   b. titlul anuntului si descrierea, cu obligatia de a opera doar actualizari reale si corecte

   c. datele sale de contact, in cazul in care acestea au suferit schimbari

   d. parola pentru autentificarea in cont

-utilizatorul nu are dreptul sa:

   a. modifice sau sa editeze fotografiile anuntului

  b. stearga anuntul fara aprobarea administratorului site-ului (folositi sectiunea Contact)

 

 

4. Servicii cu plata

 

4.1 Taxa de publicare pentru agentii imobiliare

Permite agentiilor imobiliare partenere sa publice un anunt, fara limita de cuvinte, pentru o proprietate, pe termen nelimitat. 

Fotografiile sunt realizate de reprezentantii imobiliaregalatibraila.ro.

Include si o pagina de prezentare (text + logo) ce grupeaza ofertele publicate de agentie.

 

4.2 Publicarea fotografiilor pe alte site-uri de catre agentiile imobiliare partenere

Agentiile imobiliare partenere imobiliaregalatibraila.ro vor primi gratuit fotografiile originale ale anunturilor, pentru publicarea acestora si pe alte site-uri.

Fotografiile vor fi livrate securizate cu denumirea agentiei partenere, aceasta fiind singura in masura de a le folosi (exclusivitate). 

 

4.3 Pretul serviciilor face obiectul unui contract de publicitate distinct, incheiat intre agentia imobiliara si OFFERT COLOR SRL, proprietarul site-ului imobiliaregalatibraila.ro.

 

4.4 Tarife generale privind realizarea fotografiilor imobiliare

Apartament cu 1 camera - 80 lei

Apartament cu 2 camere - 90 lei

Apartament cu 3 camere - 100 lei

Apartament cu 4 camere - 110 lei

Apartament cu 5 camere - 120 lei

Case / Spatii comerciale sau de birouri - 150 lei

Vile - pretul variaza intre 200 lei si 300 lei, in functie de complexitate

 

5. Plata

 

Costurile legate de publicitate, publicarea anunturilor si realizarea fotografiilor imobiliare se vor achita doar in numerar. 

 

 

6. Raspunderea utilizatorilor

 

- Utilizatorii sunt singurii raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor publicate pe site-ul nostru.

- Utilizatorii poarta intreaga raspundere daca informatiile inscrise de ei spre publicare sunt in mod intentionat false, inselatoare, sau au scopul de a prejudicia alte persoane.

 

 

7. Interdictii pentru utilizatorii imobilaregalatibraila.ro

 

 Prin accesarea imobilaregalatibraila.ro, utilizatorii au luat la cunostinta, au inteles, si s-au angajat sa respecte neconditionat urmatoarele:

-nu au voie sa acceseze site-ul pentru a desfasura activitati ilegale sau imorale

-nu au voie sa copieze si/sau sa foloseasca in orice fel fotografiile publicate pe acest site

-nu vor incarca, posta sau transmite informatii ilegale, indecente, amenintatoare, discriminatorii, defaimatoare sau obscene

-nu vor hartui sau incalca drepturile altor persoane

-nu vor publica oferte daca nu au calitatea de proprietari ai bunului ofertat, daca nu au imputernicire scrisa din partea proprietarului sau un contract de tranzactie imobiliara incheiat cu proprietarul.

-nu vor incarca fisiere care contin virusi sau orice alt software similar sau programe care pot afecta functionarea altor computere

-nu vor efectua spam sau orice tip de mesaje in masa, indiferent de natura lor

-nu vor solicita despagubiri pentru nepublicarea unor anunturi pentru care nu s-a efectuat nicio plata sau pentru neactivarea unor servicii neachitate, daca reprezentantii nostri, din motive obiective, nu pot realiza fotografiile pentru anunturile adaugate pe site spre publicare sau nu pot incasa sumele pentru respectivele servicii

-nu pot modifica radical continutul unui anunt pentru o proprietate dupa ce acesta a fost publicat (modificare oras, zona, numar camere, etc)

-nu pot publica o descriere in neconcordanta vadita cu anuntul si fotografiile ce il insotesc, aceasta fiind de natura sa aduca prejudicii de imagine si credibiliatate site-ului nostru

-nu pot solicita stergerea unui anunt mai devreme de 15 zile dupa vanzare efectiva a proprietatii ce face obiectul anuntului (dar il pot schimba starea ca "vandut", chiar din momentul vanzarii)

-nu au dreptul de a copia sau procesa informatii despre alti utilizatori

-nu au voie sa utilizeze nici o forma de  dispozitiv automat, pentru a accesa, a copia sau a prelua orice continut al site-ului

-nu au voie sa acceseze neautorizat conturile altor utilizatori sau alte resurse ale site-ului

 

 

8. Raspunderea imobiliaregalatibraila.ro

 

8.1 imobiliaregalatibraila.ro nu ofera garantii asupra bunei functionarii neantrerupte, fara eroare, acesta stare fiind dependenta de terti.

8.2 Ne rezervam dreptul de a opera modificari in orice moment asupra site-ului, fara notificare:

 -introducerea de anunturi noi si actualizari ale anunturilor existente

 -modificari asupra graficii site-ului

 -blocarea temporara a accesarii conturilor sau a crearii de noi conturi

 -intreruperea functionarii site-ului, etc

8.3 imobiliaregalatibraila.ro nu este raspunzatoare pentru nici o paguba creata utilizatorilor datorita nefunctionarii sau functionarii defectuoase, utilizatorul fiind singurul in masura a decide daca va accepta si va folosi serviciile oferite de acest site, asa cum sunt.

8.4 imobiliaregalatibraila.ro nu garanteaza ca va da curs tuturor cererilor si va publica toate anunturile adaugate, aceasta depinzand de numarul si dispunerea solicitantilor.

8.5 imobiliaregalatibraila.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor incomplete, contradictorii, neserioase, dubioase, neverificabile, ce nu se incadreaza in profil, ce provin din alte arii geografice, etc.

 

 

9. Drepturi de proprietate

 

Proprietarul site-ului imobiliaregalatibraila.ro este Offert Color SRL, cu sediul in Galati, Str. General Eremia Grigorescu, Bl. J3, Sc.1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J17/369/2012, cod de inregistrare fiscala 29986533.

Continutul site-ului, fotografiile, textele, grafica, sunt proprietatea Offert Color SRL si sunt protejate de legea dreptului de autor.

Prin solicitarea de publicare a anunturilor, acordati imobiliaregalatibraila.ro permisiunea de a utiliza informatiile impreuna cu fotografiile aferente si a le folosi pe termen nelimitat.
Informatiile dumneavoastra pot fi corectate sau reformulate, daca se considera necesar acest lucru.

Copierea si folosirea fotografiilor ce poarta inscrisurile imobiliaregalatibraila.ro este strict interzisa, fiind o incalcare flagranta a legii drepturilor de autor.

 

Va rugam sa ne contactati daca doriti sa raportati o incalcare a Termenilor si conditiilor generale, folosind sectiunea Contact

Va multumim

Echipa imobiliaregalatibraila.ro - YMO