Fotografie imobiliara Galati  YMO

E-mail: contact@imobiliaregalatibraila.ro

Telefon: 0745526254

 

 

Aparatele foto obisnuite sau telefoanele mobile nu reusesc sa surprinda imobilul dumneavoastra la adevarata valoare: incaperile pot parea mai mici sau mai intunecoase decat in realitate, cadrul nu cuprinde toata camera, detaliile sunt umbrite sau neclare, etc.

 

Cumparatorii nu cunosc apartamentul sau casa dumneavoastra, vad doar ce le prezentati in anuntul publicat online. Daca nu ii convingeti sa va contacteze pentru o prima vizita, nu vor afla niciodata ce au pierdut.

  

Apelati la serviciile unui fotograf imobiliar pentru a avea sanse mai mari la vanzarea sau inchirierea imobilului dumneavoastra:   contact  

  

O fotografie imobiliara detaliata si luminoasa ajuta proprietatea dumneavoastra sa fie prezentata corect si trezeste interesul clientilor. Acesta este primul pas spre finalizarea tranzactiei.  

 

Toate prezentarile imobiliare publicate de site-ul YMO sunt realizate de fotograful nostru, iar rezultatul se poate vedea in procentajul mare de proprietati vandute. Asadar, inainte de a promova un imobil, asigurati-va mai intai ca aveti o prezentare adecvata.

   

Activam in orasul Galati dar raspundem si solicitarilor venite din alte localitati (pentru comenzi ferme).