Vanzare garsoniera in Galati, Tiglina 1, pentru birouri sau regim hotelier

Adaugat/actualizat pe 30 Mar 2018 | Accesari: 1416 | Nr. anunt: 2042
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

25,000 euro

(118,378 lei curs BNR 21.09.2019)

Nume agent:   Silviu Dan
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Nu
Localitate:   Galati
Zona:   Tiglina 1
Tip proprietate:   Garsoniera
Compartimentare:   Decomandat
Tip imobil:   Bloc de apartamente
Suprafata utila:   25.00 m2
Nr. bai:   1
Etaj:   1/4
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Dan
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Asa cum sugereaza si titlul anuntului oferta de vanzare vizeaza in primul rand investitorii imobiliari, acele persoane dispuse sa investeasca intr-o proprietate localizata foarte bine si cu un potential de amortizare a investitiei intr-un timp rezonabil pentru o astfel de achizitie.

Locatie

Garsonierele din Tiglina 1 pozitionate stradal au acest potential. Localizarea unui spatiu pretabil pentru birouri sau activitati de inchiriere in regim hotelier, este unul dintre cele mai importante aspecte de luat in calcul cand facem o achizitie in acest sens.

Este recunoscut faptul ca zona Tiglina 1 in special partea cu acces la blv. Brailei a devenit una dintre cele mai tranzitate zone ale orasului, locatie unde putem gasi din abundenta diverse birouri si cabinete care acopera o intreaga sfera de servicii incepand de la avocatura, servicii medicale, IT, agentii imobiliare, de asigurari sau turism, cabinete pentru cosmetica si multe altele. Zona este recomandata ca fiind usor accesibila, foarte aproape de diverse institutii publice, scoli, locatii de restaurant si terase, banci, spatii de recreere, mijloace de transport si diverse alte facilitati.

Potential economic

In ultimii ani, in urma cererii mari de locuinte pentru inchiriere pe termene scurte, a luat amploare un alt fenomen, cel al inchirierii in „regim hotelier”. Un sistem care satisface nevoia rapida de locuinta avand costuri mult sub cele practicate de hotelieri. Este o afacere care practic iti amortizeaza investitia de trei, patru ori mai repede decat in cazul in care optezi sa-ti inchiriezi bunul pe termen lung.

Astfel, in ultima perioada, proprietatile de acest gen au ajuns sa fie si cele mai vanate de catre investitorii imobiliari. Din aceste motive, efectele asupra preturilor de achizitie nu au intarziat sa apara, valoarea acestor tipuri de proprietati apreciindu-se considerabil. Trebuie remarcat faptul ca acest trend crescator inceput timid in 2016 a continuat in tot anul 2017 iar tendinta cu care ne-a obisnuit piata nu pare sa se opreasca prea curand.

Detalii proprietate :

Asadar, aspectele amintite mai sus recomanda garsoniera listata la vanzare de catre agentia AcasA, ca o propunere de afacere si o achizitie inspirata. Pozitionata la etajul 1 din 4, la A-uri pe blv.Brailei, garsoniera are o suprafata decenta de 25mp ( camera si dependintele aferente: hol, baie si bucatarie). Igienizata recent, aceasta dispune de fereastra din PVC cu geam termopan, usi interioare din aluminiu si usa metalica la intrare. Pentru un randament termic crescut, pe langa tamplaria cu geam termopan, a fost efectuata si o izolatie exterioara de 10cm finisata cu tencuiala decorativa rezistenta la intemperii.

Garsoniera de vanzare este libera si disponibila imediat, juridic la zi si certificata energetic cu clasa A.

Pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari apelati 0747.99.99.50 Silviu Dan.

Dotari
  Repartitoare   Apometre
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Dan
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei