Vanzare vila noua pe un singur nivel in Galati, zona Arcasilor, sup. 177 mp, noua

Adaugat/actualizat pe 03 Jul 2019 | Accesari: 6201 | Nr. anunt: 2193
 
Rating: 4 ( 5 Voturi)

179,000 euro

(847,583 lei curs BNR 15.10.2019)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Arcasilor
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   177.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   Parter
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

In acest anunt gasiti singura vila noua din oras, construita pe un singur nivel, care ofera trei dormitoare. Puteti observa din fotografii ca proprietatea este abia finalizata si inca nelocuita.
La momentul la care am listat acest anunt, au fost demarate procedurile de intabulare. Estimam ca in treizeci de zile, vila ar trebui sa fie intabulata si gata de vanzare.
Date tehnice: Suprafata terenului este de 506 mp. Suprafata locuibila 177.12mp Terasa acoperita 16.28 mp. Suprafata construita 193.40 mp.
Structura este din beton armat, peretii interiori/exteriori din caramida poroterm, izolati cu polistiren 10 cm, tencuiala de tip Caparol.
Pentru detalii legate de structutra, va rugam sa ne trimiteti un email.
Suntem in masura sa va prezentam un jurnal de constructie, in care se pot regasi toate etapele parcurse si multe din materialele folosite.
Locatia este foarte buna, foarte aproape de str. Arcasilor, in spatele Aleii Zimbrului. Spre deosebire de alte strazi din zona, aici proprietarii au cedat o parte din terenul lor, pentru a avea un drum normal si civilizat, unde sa poti parca, la nevoie, o masina in fata casei.
Dormitorul matrimonial beneficiaza de grup sanitar propriu, dar si de doua zone de dressing separate pentru sot si sotie. Celelalte doua camere sunt deservite de un al doilea grup sanitar, cu intrare din hol. Ambele beneficiaza de zona de dressing. Al treilea grup sanitar poate fi instalat in zona din curte destinata foisorului, unde exista prevazute instalatiile de apa si canalizare.
Bucataria este inchisa, insa comunica cu zona de dinning. La nevoie se poate deschide, structura permite modificarea aceasta, dar tinand cont ca, in majoritatea familiilor cu copii se gateste, consideram foarte potrivita aceasta optiune.
Living-ul este enorm ... are aproape 40 mp si daca restul zonelor respecta inaltimea standard, aici volumul se completeaza la acoperis, putin mai mult de cinci metri. Cele trei ferestre de tip Velux ofera lumina dinspre SUD, astfel ca senzatia de spatiu, libertate si voie buna, va fi garantata. Daca ramanem la acoperis, pot sa va spun ca tabla de pe casa este excelenta, foarte groasa, dintr-o gama de varf, furnizata de Weterbest, garantie reala 50 de ani.
Cred ca sunt multe detalii pe care le-as mai putea lasa aici, insa anuntul nu premite o dezvoltare mai larga. Va mai pot enumera cateva lucruri intr-un mod sintetic. Toata tamplaria exterioara este Salamander, obiectele sanitare sunt mult peste medie, parchetul, gresia si faianta sunt cat se poate de actuale. Podul se acceseaza printr-o scara mobila, iar aici puteti depozita absolut orice, pentru ca exista o sapa usoara, pentru a izola si rigidiza acest spatiu. Curtea poate gazdui usor doua masini, insa se pot parca si trei, daca aveti nevoie de asa ceva.
In spatele casei, spatiul poate fi impartit in trei zone: gratar sau bucatarie de vara, loc de joaca pentru copii, spatiu verde sau orice altceva. Cert este ca puteti face toate aceste trei lucruri in acelasi timp.
Incalzirea se face prin pardoseala, cu centrala inteligenta pe gaz metan de tip Arsiton Alteas One. Aceasta va ofera o automatizare a sistemului, accesibil atat din interior cat si de la distanta prin internet.
Recomandam aceasta vila, celor care cauta o proprietate foarte bine facuta, dar care sa ofere si cele mai bune finisaje, aflate in acest moment in piata.
Nu mai exista vila nou in piata, care sa ofere aceaste detalii. De regula se construieste pentru ca pretul final sa atinga bugete mai reduse. Mai raman optiunile caselor vandute de proprietarii care le-au locuit cativa ani, insa acolo deja trebuiesc luate in calcul investitii pentru reactualizarea finisajelor.

Dotari
  Centrala termica   Contor gaz   Apometre
  Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei