Vila superba de vanzare in Galati, zona Tiglina 1, sup 204 mp, 5 camere

Adaugat/actualizat pe 07 Dec 2018 | Accesari: 1734 | Nr. anunt: 2338
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

235,000 euro

(1,095,570 lei curs BNR 27.05.2019)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Tiglina 1
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   204.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia imobiliara AcasA va prezinta oferta de vanzare a unei vile deosebite situata in Galati, zona Tiglina 1.

Aleea serpuita si nou asfaltata care te conduce pana la locatie iti lasa acea senzatie placuta pe care o mai intalnesti doar in orasele civilizate din "afara". Odata ajuns in fata casei, privirea iti este atrasa de arhitectura cubista, uimitor de placuta in toata simplitatea proiectului, zugravita in culori la fel de simple si neutre. Nimic tipator, nimic care sa-ti tulbure bunul simt estetic.

Va marturisesc faptul ca proprietatea asta m-a surprins din prima clipa de cand i-am trecut pragul. Curtea casei, putin peste 200 mp dar cu o deschidere buna, te lasa fara cuvinte de la prima vedere. Covorul verde de gazon, pietrele decorative, plantele perfect incadrate in peisaj, toate par a fi aranjate cu maiestrie de mana unui artist. Poate senzatia asta e din cauza toamnei, m-am gandit. Da...poate ambientul caracteristic anotimpului contrasteaza punand astfel in valoare peluza inverzita si plantele atent ingrijite din fata casei. Dar nu, am convingerea ca locul asta arata minunat in orice anotimp.

La intrare am fost intampinat de proprietarii casei, firi deschise si amabile, in care am descoperit pe parcursul vizitei, doi oameni care au pus pasiune si suflet in edificarea casei lor cu doar cativa ani in urma.

Totul gandit si calculat pana in cele mai mici detalii. Mi-au povestit toate fazele lucrarii prin care au trecut, incepand de la fundatia la cca 4 m in pamant de la cota zero, la materialele alese, ca de exemplu otel romanesc cu o concentratie mare de carbon, betonul B300 si pana la caramida porotherm si finisajele de la interioare. Imaginile care mi-au fost prezentate din perioada santierului au fost mai mult decat edificatoare.

Vila este pe trei nivele, demisol, parter si etajul care este prevazut cu terase la toate camerele.

La partea de interior, am putut regasi o compartimentare a spatiilor foarte practica. Bucatarie spatioasa si separata cu acces direct in partea din spate a curtii. Camera de zi cu ferestrele incadrate pe verticala ce lasa lumina naturala sa patrunda iti da o buna dispozitie de cum intri in ea. Ambientul placut si relaxant e asigurat si de semineul electric amplasat aici. Evident ca parterul a fost prevazut cu baie, destul de spatioasa si prevazuta cu fereastra pentru aerisire naturala.

Demisolul iti asigura un spatiu de recreere, sau eventual o locatie unde te poti retrage cu prietenii fara a deranja celelalte persoane din casa. Tot aici este si camera tehnica, folosita deopotriva pentru amplasamentul centralei termice in dubla condensare de ultima generatie, cat si ca zona de spalat si uscat rufe. La capitolul incalzire, proprietarul a ales varianta de incalzire in pardoseala pentru optimizarea costurilor, marturisindu-mi ca facturile la gaze nu depasesc o medie de 450 lei/luna in anotimpul rece.

Vizita a continuat la etaj. Aici sunt amplasate cele trei dormitoare , o baie pe hol si un spatiu mic de birou. Unul din dormitoare este matrimonial, cu baie proprie si dressing. Dupa cum va spuneam, toate camerele de pe acest nivel sunt prevazute cu terase deschise. Construite in consola, ele contureaza perfect arhitectura imobilului.

Ar mai fi multe de spus despre minunea asta de casa dar cred ca cel mai bine va las sa admirati imaginile.
La rugamintea proprietarilor, am ales sa nu public imagini cu exteriorul proprietatii. Va pot asigura in schimb vizita proprietatii unde putem discuta mai in detaliu fiecare aspect.

Se vinde mobilata si utilata exact asa cum va va fi prezentata.

Juridic la zi, cadastru, intabulare, certificat de performanta energetica de clasa A.

Pretul suporta o negociere simbolica, asadar ofertele de pret departe de cel listat nu vor fi luate in calcul.

Ma puteti contacta la:
0747.99.99.50 Silviu Daniel
Agentia imobiliara AcasA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei