Casa boiereasca de vanzare in Galati, central, zona Colegiu V. Alecsandri

Adaugat/actualizat pe 12 Feb 2020 | Accesari: 4411 | Nr. anunt: 2433

99,000 euro

(468,775 lei curs BNR 20.09.2020)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Centru
Tip proprietate:   Casa
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   176.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Da

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

* Oferta de vanzare IN EXCLUSIVITATE *

Agentia imobiliara AcasA va supune atentiei o oferta de vanzare care se adreseaza iubitorilor de case vechi, istorice, imobile cu o reala valoare de patrimoniu arhitectural si cultural.
Situat in plin centrul Galatiului pe blv. Balcescu, in vecinatatea Colegiului Vasile Alecsandri, imobilul se remarca cu usurinta prin arhitectura deosebita specifica perioadei interbelice.

Descriere :
Proprietatea vizata este compusa din teren in suprafata totala de 445 mp aflati partial in indiviziune cu o a doua proprietate ce are locatia si aleea de servitute in acelasi perimetru. Din acest total, suprafata de 100 mp ce reprezinta curte proprie se afla in proprietate exclusiva.
Cladirea este ridicata din zidarie solida cu caramida rosie si pereti portanti, avand tavane inalte specifice caselor boieresti din acea perioada. Suprafata utila totala este de 176 mp desfasurata pe demisol, parter si etaj. In plus exista si un pod locuibil.

Compartimentari :
- Demisolul cu o suprafata de 39 mp gazduieste cateva spatii de depozitare si pivnite.
- Parterul este compus dintr-o terasa dispusa la intrarea in casa cu o suprafata de 12 mp, apoi dintr-un antreu se face accesul catre bucatarie, hol, baie, living si biblioteca, toate acestea insumand 79 mp.
- La etaj regasim zona de noapte in suprafata de 58 mp. Compartimentata in trei dormitoare, o baie, precum si un balcon dispus pe doua incaperi. Tot din aceasta zona se face accesul catre podul de 26 mp ca spatiu util, dispus si el la acelasi nivel.
Proprietatea este racordata la toate utilitatile: apa-canal, gaze si electricitate. Incalzirea se efectueaza cu centrala murala pe gaze naturale si calorifere.
Imobilul a fost renovat dupa anul 2000, fiind inlocuita tamplaria ferestrelor, precum si reimprospatarea finisajelor interioare. Toate acestea facandu-se cu deosebita atentie pentru pastrarea notei originale.
Curtea este formata dintr-o alee de servitute comuna, care poate gazdui trei locuri de parcare. In continuare, la partea din spate a imobilului putem regasi un spatiu privat de 100 mp, frumos amenajat si destul de retras, aflat in proprietate exclusiva.

Juridic la zi, intabulare, cadastru si certificat de performanta energetica !

Pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari va asteptam la sediul agentiei din str.Brailei 159, Tiglina 1, bl.A6, ap.46 sau la tel 0747.99.99.50 persoana de contact Silviu Daniel.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat partial
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei