Vanzare vila noua P+1 situata in Galati, Brates Lake Residence, sup. 200 mp, 4 camere

Adaugat/actualizat pe 29 Jun 2020 | Accesari: 4660 | Nr. anunt: 2585
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

299,000 euro

(1,415,795 lei curs BNR 04.07.2020)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Brates Lake Residence
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   200.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Complexul Rezidential Brates Lake este localizat, asa cum si numele releva, foarte aproape de Lacul Brates, la iesirea din Galati, inainte de Metro. Proiectat initial pentru un numar mai mic de vile, cu un design mediteranean si materiale de cea mai buna calitate, cartierul a continuat sa se dezvolte in ultimii ani, insa fara compromisuri. Toate constructiile au urmat liniile initiale si astazi se poate spune ca aici gasiti cel mai elegant cluster de locuinte de lux din oras.
Eu doresc sa va atrag atentia asupra un imobil foarte recent, finalizat in urma cu doi-trei ani, in care totul este nou, chiar multe lucruri inca nu au fost finisate in totalitate (de ex.: un aer conditionat nu a fost inca montat, o zona de serviciu inca nu este finisata, etc), insa se vor completa in masura in care veti dori sa cumparati imobilul.
Fotografiile va vor ajuta sa aveti o idee clara vizavi de materiale, spatiile si imaginea de ansambu a proprietatii, insa cred ca va pot ajuta cu lamurirea unor aspecte, vizavi de ideea proiectului.
Nu este deloc o vila clasica. Proiectul este unic, intocmit de catre Alex Marinescu de la firma de arhitectura Center Point din Bucuresti. Aceasta companie are in portofuliu celelalte vile din complex, asa ca era de asteptat ca si aceasta casa sa se incadreze perfect in peisaj.
Scopul principal a fost confortul si intimitatea familiei. Deciziile majore au fost luate de catre firma de arhitectura, insa si beneficiarul si-a pus amprenta in multe aspecte.
S-au construit doua zone ale casei, mai exact doua module independente. Acestea sunt orientate pe axe perpendicurare intre ele, sunt conectate dar au functionalitati diferite. Primul cuprinde zona de living si de bucatarie cu dinning, iar cel de-al doilea gazduieste dormitoarele si dependintele necesare.
Toate cele trei dormitoare sunt independente, in sensul ca au dressing-uri si grupuri sanitare proprii. Cel de la parter are iesire catre o terasa exterioara separata. Se poate locui aici toata ziua, fara a intalni ceilalti locatari ai casei. Poti iesi/intra de pe terasa, printr-o intrare secundara a casei.
Peste primul modul exista, in proiect, o piscina. Tot ceea ce este necesar pentru acesta operatiune este deja pregatit, dpdv structural. Ramane la latitudinea noului proprietar sa decida daca va continua aceasta idee sau va prefera o alta terasa cu vedere la lac, complet utilata si accesorizata, cu toate utilitatile deja montate.
Despre intimitate, va pot asigura ca doar zona de Est (spre lac) este deschisa, celelalte trei puncte cardinale sunt complet obturate, atat de pozitia casei cat si de calcanul care inchide perfect partea de Nord a proprietatii. Pentru acest rezultat, vila a fost asezata cumva cu spatele la drum. Aici sunt doar cele trei locuri de parcare si intrarea pe proprietate si nu anunta deloc dimensiunile proprietatii din spate. Daca intimitatea este o chestiune sensibila pentru dvs., atunci este bine sa veniti sa vedeti aceasta vila.
Detalii tehnice.
Actualii proprietari au considerat ca isi construiesc aceasta vila pentru proprie folosinta. Nu a existat intentia de comercializare, insa la acest moment sunt nevoiti sa se mute din oras. Totusi as dori sa va asigur, ca bugetul cu care s-a construit, a fost in mare parte putin relevant. Orice etapa de lucrari a fost finalizata cu prioritati vizavi de cele mai bune standarde de calitate, atat in privinta materialelor folosite dar mai ales de executie. Constructorul este cel care a finalizat mai toate proiectele din cartier si anume Elenor Construct.
Structura este de beton, cu pereti BCA, termosistem Dalmatina (Caparol), tamplarie Alumil 110, incalzire in pardoseala, instalatii de dedurizare a apei, filtrare profesionala cu osmoza inversa a apei si UV, instalatie de irigare a gradinii.
Este de retinut ca toata casa este pregatita pentru automatizare. Toate cablurile sunt pozate inca din proiect si se pot monta modulele pentru asa ceva, daca va intereseaza.
Un aspect foarte important este inaltimea spatiilor. La parter living-ul are 360 cm, dormitoarele au 280 cm sau chiar mai mult.
Toate podelele sunt acoperite cu rasini epoxilice si veti putea opta pentru o alta culoare sau textura. Peretii vor fi zugraviti in culorile pe care le doriti. Aceste amanunte sunt incluse in pretul de vanzare. La cerere se poate finaliza si piscina de la etaj. Se mai pot face si alte lucruri, pe care le veti considera oportune la acel moment. Aceste lucruri vor fi facute contra cost, insa va spun ca sa stiti ca veti avea cu cine sa le faceti.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:
Florin Cogean,
Agentia Imobiliara Familia
Tel: 0753315168

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica
  Parchet   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei