Vanzare vila cubista in Galati, Micro 17, constructie 2018, sup. 230 mp, mobilata, utilata

Adaugat/actualizat pe 15 Sep 2019 | Accesari: 2290 | Nr. anunt: 2603
 
Rating: 5 ( 1 Voturi)

169,000 euro

(800,232 lei curs BNR 22.09.2019)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Micro 17
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   230.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Va prezentam oferta de vanzare a unei vile localizate in Galati, cartierul Micro 17, intr-o zona rezidentiala cu preponderenta formata din case de locuit individuale. Construita in anul 2018, vila se distinge prin volumetria originala, cu jocuri armonioase ce o disting de celelalte construcții din zona.

Vecinatatile sunt decente iar accesul catre multiplele puncte de interes este facil. In imediata apropiere putem regasi scoli, gradinite, mijloace de transport in comun pe str. Oltului sau Brailei in Micro 18. Pentru cumparaturi uzuale, la cateva minute de mers se afla Marketul Penny din Micro 17 sau Dunarea Mall.

Detalii constructive :
Edificata pe un teren de 200 mp, vila are o amprenta la sol de 90 mp si este dispusă pe 3 niveluri: demisol, parter inalt si etaj prevazut cu balcon, nivelele superioare fiind extinse in consola. Asadar avem o suprafata desfasurata construita de peste 270 mp.

Construita in stil modern/cubist pe cadre din beton si pereti din caramida Porotherm, izolata la exterior cu termosistem de 10 cm si dotata cu tamplarie de top de la Rehau cu 6-7 camere si geam termopan tripan.

Compartimentari :
Stilul contemporan al arhitecturii se continua si la interior, aici am putut regasi o compartimentare a spatiilor foarte practica.

Parterul gazduieste zona de zi, compusa din living si bucatarie de tip openspace prevazuta cu insula pentru dining, o solutie moderna si foarte estetica. Mobilierul este facut pe comanda la Keros Design din materiale de calitate si aspect aparte iar electrocasnicele de la Miele. Elementele de mobilier din gama de top sunt prezente si in zona de living, ca de altfel si in celelalte incaperi.  Restul spatiului de la acest nivel este ocupat de casa scarii, zona de intrare si baie, destul de spatioasa si prevazuta cu fereastra pentru aerisire naturala.

Demisolul iti asigura un spatiu de recreere, sau eventual o locatie unde te poti retrage cu prietenii fara a deranja celelalte persoane din casa. Tot aici este dispus un spatiu generos pentru depozitare precum si camera tehnica, folosita deopotriva pentru amplasamentul centralei termice cat si ca zona de spalat si uscat rufe.

Vizita continua la etaj, nivel unde sunt amplasate cele doua dormitoare , o baie foarte spatioasa si dressing. Dormitorul matrimonial, foarte generos, este prevazut si cu un balcon deschis.

Finisajele alese sunt deosebite, atentia la detalii, materialele de calitate, pardoselile si zugravelile decorative sunt prezente in fiecare cadru.

La rugamintea proprietarilor, am ales sa nu public imagini cu exteriorul casei. Va pot asigura in schimb vizita proprietatii unde putem discuta in detaliu fiecare aspect.

Vila se vinde mobilata si utilata exact asa cum va fi prezentata.

Juridic la zi, cadastru, intabulare, certificat de performanta energetica. Pretul este negociabil.

Ma puteti contacta la:
0747.99.99.50 Silviu Daniel
Agentia imobiliara AcasA

Dotari
  Aer conditionat   Apometre   Alimentare individuala apa
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei