Vanzare vila exceptionala in zona de Nord a orasului Galati, mobilata si utilata

Adaugat/actualizat pe 07 Sep 2020 | Accesari: 4658 | Nr. anunt: 2604

550,000 euro

(2,604,305 lei curs BNR 23.09.2020)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Nu
Localitate:   Galati
Zona:   Str. Traian
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   320.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Design-ul contemporan si arhitectura de avangarda, caracterizate de liniile drepte si simplitatea exteriorului, eleganta si modernismul interiorului, definesc aceasta proprietate finalizata in 2019 si oferita spre vanzare in zona de Nord a Municipiului Galati .
Aveti in fata o proprietate de dimensiuni generoase, asezate pe un teren in suprafata de 1377 mp, cu o deschidere la calea publica de 50 ml.
Concluziile studiului geotehnic identifica locatia in speta, ca fiind zona cu cea cu cel mai bun potential din punct de vedere al stabilitatii terenului, cu suprafete perfect plane, teren foarte bun de fundare cu o capacitate portanta excelenta... Mai pe scurt, cel mai bun teren, unde poti face o casa in zona Galati-ului.
Creatia arhitectului galatean Dan Ujeuca a prins contur initial pe plansa maestrului, proiectul acestei case fiind rasplatit cu premii la anualele de arhitectura la care a participat.
Ulterior, proiectul s-a materializat intr-o opera arhitecturala unica, echipele de lucru punand in practica proiectul sub continua si atenta supraveghere a beneficiarilor, dirigintelui de santier si personalului tehnic resposabil cu executia sub coodonarea exigenta a aceluiasi arhitect.
Structura pe cadre a cladirii impreuna cu zidaria din BCA YTONG clasa A+ cu grosime de 45 cm realizata la comanda, dedicata cu precadere caselor pasive, a fost solutia propusa de staful tehnic si asumata de investitor, cu consecinta unor costuri ridicate, in beneficiul sigurantei cladirii in viitor, avand in vedere zona cu ridicat grad seismic in care se afla mun. Galati .
Calculul dimensiunilor si parametrilor treptelor interioare, au avut ca rezultat o înclinare accesibila a marșului scărilor, facandu-le usor abordabile in ambele sensuri.
Proprietatea se adreseaza beneficiarului exigent si rafinat care apreciaza spatiile vitrate generoase catre exterior si compartimentarile din sticla la interior, iubitor al spatiului verde si ingrijit care ofera liniste si intimitate deopotriva.
Conceptul complex al proiectului e bazat pe configurarea locuintei pe doua axe perpendiculare, cu o structura pe semi-niveluri si pune accentul pe comunicarea intregului interior cu exteriorul, valorificand topografia curtii amenajate peisagistic si iluminata arhitectural pe timp de noapte .
Spatiul interior are o compartimentare inovatoare dar practica, sticla fiind folosita intr-un mod creativ atat la separarea spatiilor cat si in zonele de protectie, astfel incat cei 320 mp suprafata utila au o functionalitate exceptionala .
Designul locuintei pune accentul pe zona de zi cu o cromatica unica , folosindu-se tehnici de zugravire indraznete si artistice in care imbinarea unor materiale ca sticla, inoxul, ceramica si catifeaua creaza o simbioza perfecta.
Aceasta zona a locuintei se compune din bucatarie, dinning si livingul decorat in nuante neutre, metalice si mobilat in stil minimalist, in care predomina albul cu subtile accente de culoare din tapiterie si mobilier .
Zona de dining a beneficiat de piese din categoria premium, pentru mobilierului ales, calitatea deosebita a materialelor folosite, intregind nota de eleganta si simplitate desavarsita .
Bucataria beneficiaza de o separare cu pereti si usi de sticla securizata, pe toata inaltimea camerei, comunicarea spatiilor fiind posibila si in egala masura separarea acestora in functie de preferinte. Mobilierul este comandat din Germania are electrocasnice dintr-o singura gama, pentru pastrarea liniei de design, incluzand si masina de spalat vase.
Dormitorul matrimonial aflat la etaj, dispune de sistem automatizare SOMFY (Franta), cu zona dedicata de dressing si o baie generoasa, decorata in aceleasi linii deosebit de simple, de un rafinament exceptional, cu cada si baterie free standing, cabina de dus din sticla cu rigola dus in pardoseala si doua lavoare independente, creaza un spatiu modern si util , in egala masura.
Mobilarea partiala a locuintei cu piese din portofoliul brandului italian ROVERE dau plus valoare acesteia , desavarsind creatia arhitectului inventiv si curajos .
Dressingul principal, constituie un spatiu compartimentat si mobilat functional, un birou cu baie proprie, doua dormitoare independente deservite la randul lor de o baie cu cabina de dus din sticla securizata cu rigola incastrata, o camera hobby la demisol, holul de la intrare si baia de serviciu intregesc spatiul unui camin modern, indraznet si unic.
Toate camerele au pardoseala brand QUICK-STEP (Belgia), baile beneficiind de finisaje gresie si faianta Spania cu baterii brand HANS GROHE .
Toate elementele constructiei au beneficiat de o atentie deosebita, atat la alegerea materialelor cat si la implementarea acestor solutii.
Astfel, acoperisul a fost realizat cu sistemul complet BAUDER (Germania), tamplaria profil 82 cm SALAMANDER - gri antracit cu geam tripan low-e, glafuri, trepte si terasa de granit, pavaj pietonal si parcare pentru 3 autoturisme.
Incalzirea in pardoseala realizata in totalitate cu materiale si automatizare UPONOR (Finlanda), in zonele de zi si incalzirea cu calorifere FONDITAL (Italia) si termostate CALEFFI (Italia), in zonele de odihna constituie solutia optima pentru realizarea confortului termic in anotimpul rece.
Zona tehnica de interior a locuintei beneficiaza la randul sau solutii de inalt nivel, enumerand aici pardoseala epoxidica, tabloul electric automatizat, din camera tehnica echipat cu produse SCHNEIDER si continuand cu echipamente termice de top, cum ar fi panoul solar deservit de tehnologie CALEFFI (Italia) si CORDIVARI (Italia), pompe GRUNDFOS (Danemarca) si DAB (Italia), statie dedurizare GALAXY (USA), 2 centrale in condensatie VAILLANT, etc., toate echipamentele fiind in garantia oferita de catre producator.
Pentru iluminatul interior s-a ales tehnologia led, iar corpurile de iluminat sunt alese tinand cont de doua criterii: eleganta si functionalitate .
Pentru fatada exterioara a cladirii s-au folosit solutii CAPAROL, tabloul electric aflat in exteriorul cladirii are bransament de 380V, iar toate cablurile electrice pentru iluminatul din curte, precum cele care deservesc alimentarea automatizarii, pentru poarta de acces auto, marca NICE cu telecomanda, sunt cabluri cu protectie metalica .
Spatiul exterior generos a primit atentia cuvenita printr-o aborbare a proiectului rezidential ca un intreg , zonele exterioare fiind un prilej de relaxare beneficiind de amenajare peisagistica prin realizare sistem de irigatii automatizat RAIN BIRD (USA) , infiintare gazon , plantare arbori si arbusti .
Imobilul beneficiaza de toate utilitatile functionale, energie electrica, gaz metan, canalizare, apa de reteaua publica, fibra optica si TV.

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:
Florin Cogean,
Agentia Imobiliara Familia
tel: 0753315168

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei