Vanzare vila moderna in Sat Costi, jud. Galati, sup. 246 mp, teren 750 mp, mobilata

Adaugat/actualizat pe 21 Sep 2021 | Accesari: 5490 | Nr. anunt: 2636

210,000 euro

(1,039,185 lei curs BNR 22.09.2021)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati Costi
Zona:   Intravilan
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   246.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

 Localizare:
Vila propusa spre vanzare prin Agentia imobiliara AcasA este pozitionata foarte aproape de orasul Galati, la intrarea in Satul Costi, practic la cateva minute de mers cu masina. Accesul se face pe un drum comunal asfaltat direct din DN26.

     Detalii :
Avand o arhitectura deosebita si construita in anul 2007, constructia consta dintr-un imobil Parter + 1 Et, edificata pe un teren in suprafata de 750 mp cu o deschidere generoasa de 26 ml.  Amprenta la sol este de 114 mp, iar suprafata construita desfasurata de cca 246 mp, fara anexe. Arhitectura armonioasa este conturata  de terasele semirotunde ale etajului, construite in consola.

Materialele folosite sunt de buna calitate, incepand de la cadrele din beton armat, BCA de 38 cm izolata la exterior. Acoperisul este acoperit cu tabla tip Lindab. Tamplaria din pvc cu geam termopan tripan si feronerie germana asigura ferestrelor o izolare termica si fonica foarte buna.

    Compartimentari:
La interior spatiile sunt generoase si functionale.
Compartimentarea parterului consta dintr-un antreu la partea de intrare, un hol unit cu casa scarii, living foarte spatios, baie, bucatarie separata de living si un birou. In partea laterala a casei este prevazuta o terasa din panouri de sticla rectractabile, avand acces direct din living, bucatarie si dinspre curte.

Etajul 1 este construit in consola si are o suprafata usor mai mare decat parterul. Aici se regasesc trei dormitoare, dintre care unul matrimonial cu dresing si baie. Evident, o a doua baie de la acest nivel deserveste celelalte dormitoare. Toate camerele sunt prevazute cu balcoane deschise.

Incalzirea imobilului se face cu centrala termica pe gaze naturale si instalatie in pardoseala, o solutie recunoscuta pentru randamentul termic foarte bun, care evident se va reflecta intr-o factura la gaze mult mai ieftina. Un aspect foarte important, specific calitatii apei din zona, a fost necesara instalarea unei statii profesionale pentru dedurizarea apei menajere.

Nu in ultimul rand, investitiile se continua si in amenajarea curtii. Prevazuta cu alei pavate , spatiile verzi, atent ingrijite si imbogatite de un decor viu colorat alcatuit din diverse plante si flori. Intreaga proprietate este incadrata de brazi si tuia de dimensiuni generoase, toate imbinandu-se armonios intr-un tablou aparte.

In ceea ce priveste mentenata spatiilor verzi, aceasta nu ar trebui sa va dea prea multe batai de cap, proprietarul a avut grija sa moteze o instalatie automatizata/inteligenta pentru irigare.

Juridic :
Proprietatea este intabulata, documentatie cadastrala si certificat energetic. Libera de orice sarcini !

Pretul este negociabil !

Sunt acceptate si schimburi imobiliare doar cu apartamente de cel putin 120 mp utili situate in Galati in zone bune !

Daca aceasta oferta prezinta interes si se incadreaza ca si valoare in bugetul dumneavoastra, ne puteti contacta la sediul agentiei din Tiglina 1, str. Brailei nr.159 bl.A6, ap.46 sau la telefon 0747.999.950 persoana de contact Silviu Daniel.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei