Vila frumoasa de vanzare in Galati, Centru, optima pentru familii mari, sup. 450 mp

Adaugat/actualizat pe 15 Feb 2021 | Accesari: 4286 | Nr. anunt: 2674

299,000 euro

(1,415,795 lei curs BNR 24.02.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Centru
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   450.00 m2
Nr. camere:   7
Nr. bai:   6
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj + Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Am fost sa vad o vila frumoasa si am de gand sa incerc sa va conving sa veniti sa o vedeti si dumneavoastra. Va avertizez ca urmeaza o descriere lunga, asa ca va rog sa aveti rabdare cu mine.
Incep cu ceea ce consider eu ca este mai important: spatiul interior si locatia.
Locatia este excelenta, in centrul orasului Galati, pe o strada importanta, cu acces facil, dar in acelasi timp linistita, fara vecini ciudati sau alte elemente perturbatoare. Daca aveti anumite temeri, vizavi de acest aspect, va rog sa ma credeti ca nu este cazul aici.
Sunt sase dormitoare functionale, insa cu posibilitatea de a mai amenaja inca doua. Cand te uiti de afara, este greu sa iti imaginezi cat de mare este casa asta. In anunt ar trebui sa gasiti si cateva schite, dar depinde de politica site-ului care gazduieste anuntul. Acolo unde sunt permise doar opt fotografii, prefer sa las imagini din interior. Va rog sa le solicitati, daca veti dori sa aprofundati subiectul.
Continuam cu spatiul interior. Sunt doua living-uri, doua bucatarii mari si una de vara, complimentata de un foisor complet echipat si utilat, sase grupuri sanitare, o multime de spatii adiacente si de serviciu.

Continuam cu constructia in sine. O casa de 450 mp, dispusa pe patru nivele, fiecare independent. Se pot separa spatiile foarte usor, scara interioara este pozitionata astfel incat fiecare nivel poate fi inchis. Aici pot locui impreuna doua familii, fara sa se vada prea des, daca nu doresc acest lucru. In fapt, cam asa s-a gandit proiectul, insa copiii pleaca pe drumul lor, iar parintii raman cu suprafete mult prea mari, de care nu mai au nevoie. Acesta este cazul nostru, imaginati-va ca aici locuiesc in prezent doua persoane. Sunt camere in care se intra o data la cateva luni si atunci pentru curatenie.
Terenul nu este foarte mare, dar nici mic (aproximativ 350 mp).
Daca va ganditi la o proprietate cu gazon si floricele, cu siguranta nu este aceasta pentru dvs. Dimpotriva, este o vila de oras, moderna prin proiectul si dimensiunile generoase a fiecarui spatiu, clasica prin mobilierul si accesoriile bazate pe lemn masiv si design conservator, insa de o calitate impecabila. Aici este o problema de gust si simt estetic. Daca sunteti iubitori de stil clasic, atunci veti iubi casa, cu toate ca anumite spatii, merita o reamenajare. O data cu trecerea timpului, orice spatiu sufera datorita uzurii morale a lucrurilor, chestiuni inevitabile.
Mobilierul este la fel de valabil ca in prima zi, parchetul de lemn masiv sclipeste si o va mai face multe decenii de aici inainte, tamplaria este perfecta, dublata la fiecare fereastra de obloane din lemn, din acelea de care vedem pe la casele italienilor. Totusi gresia si faianta, precum si obiectele nu mai sunt chiar de actualizare, insa nu toate cele sase grupuri sanitare... poate doar doua ar merita sa fie refacute.
La formarea pretului, am discutat cu proprietarii aceste aspecte si s-a luat in calcul o valoare pentru aceste investitii post-cumparare, care nu sunt neaparat necesare, insa nu mai corespund cerintelor de astazi. Am ajustat 25.000e din pretul initial de 350.000e, care ar fi trebuit sa fie listata vila.
Terenul in zona ar avea un pret de aproximativ 75.000euro, raman 250.000e pentru 450mp de constructie, ceea ce inseamna ca metru patrat construit (la cheie) este de aproximativ 550mp. Cred ca este un nivel foarte bun, pentru cei care cauta o casa bine facuta, intr-o zona buna din Centru.
Cateva date despre structura:
Constructia este din beton armat, peretii din caramida poroterm (38), izolata complet. Este deservita de doua centrale in linie, cu radiatoare. Amprenta la sol este de 120mp, sunt mai multe terase, impreuna au mai mult de 50mp, cu garaj pentru o masina, porti la strada actionate electric, videointerfon. Mai ramane o curte destul de incapatoare, unde puteti parca a doua masina.

Ma opresc aici, insa daca mai aveti ceva nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia
0753315168.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica   Parchet
  Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei