Apartamente ieftine in Galati, construite la subsol

 

    

Apartamente-subsol-Galati 

Tel: 0740.366.870

   

    Numarul tot mai mare de solicitari imobiliare pentru apartamente si garsoniere ieftine ne-a determinat sa implementam in Galati o solutie locativa folosita deja in alte tari: locuintele construite la demisol sau la subsol (underground). 

 

 

 

    Pentru locatarii blocurilor cu locuinte amenajate la subsol avantajele sunt evidente: noi suportam toate cheltuielile legate de igienizarea subsolului, inlocuirea conductelor vechi si gonirea "musafirilor nepoftiti" inainte de inceperea propriu-zisa a constructiei, simultan cu obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor necesare.

 

    Locuintele construite la subsol prezinta o serie de avantaje ce le fac atragatoare in contextul actual al pietii imobiliare: pretul mult mai redus decat al unui apartament obisnuit, impozitul redus, izolatia termica naturala foarte buna ce conduce la cheltuieli minime pentru asigurarea unei temperaturi optime atat iarna cat si vara. 

 

    La fiecare proiect, aplicam solutii tehnice pentru a asigura locuintelor construite la subsol atat lumina cat si ventilatia naturala.  

 

    Locuintele (apartamente, garsoniere) sunt livrate conform comenzilor clientilor, cu echiparea solicitata si intr-o paleta larga de finisaje. In functie de avansul platit de client, acordam reduceri atractive.

 

    Apartamentele la subsol pot fi amenajate modern si ingenios, dar in genereal se recomanda peretii de culoare deschise (accentueaza luminozitatea) in contrast cu mobilierul viu colorat:

 

                

 

    Clientii si asociatiile de locatari ne pot contacta pentru informatii suplimentare si comenzi la numarul de telefon: 0740.366.870 

 

Apartamente-subsol-Galati