Vanzare vila proiect deosebit, situata in Galati, zona Arcasilor, mobilata si utilata complet

Adaugat/actualizat pe 24 Sep 2020 | Accesari: 2020 | Nr. anunt: 2937

125,000 euro

(591,888 lei curs BNR 27.09.2020)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Arcasilor
Tip proprietate:   Casa
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   135.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Parter+Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia Imobiliara AcasA va propune o oferta de vanzare in exclusivitate, un proiect de casa deosebit Parter + Mansarda aflat sub semnatura profesorului Arh. Alexandru Stanila. Recunoscut pe plan international pentru conceptele sale de arhitectura cu design ingenios dar in mod special pentru proiectele de case „anti-cutremur”, premiate la diverse Saloane.

Vila se afla amplasata intr-o locatie linistita a orasului Galati, in partea de nord a acestuia, pe o alee din zona Arcasilor. Asadar o solutie ideala pentru nevoile unei familii moderne ce-si doreste un camin intim, ferit de zgomot si agitatia urbana dar totusi in intravilanul orasului.

Detalii :
Proprietatea este alcatuita din teren in suprafata totala de 400 mp, avand o deschidere generoasa de 16 ml iar casa, finalizata in 2006 se desfasoara pe o arie construita insumand 157 mp, distribuiti in plan parter + mansarda.

Arhitectura casei este foarte placuta, inspirata de cabanele montane cu tavane inclinate, o imagine care te poate duce usor cu gandul la vacantele petrecute la munte.

Cum va spuneam, proiectul este unul deosebit, gandit atat pentru a rezista la cutremure de pana la 9 grade cat si pentru a fi cat mai eficient termic. Solutia aleasa este una ingenioasa incepand chiar de la fundatie, care practic este alcatuita din 5 reazeme din blocuri de beton (patru la colturi si unul pe mijloc) peste care a fost turnat un radier. Reazemele sunt ingropate adanc in pamant si iesite cu o elevatie de la sol de 0,5 m la nivelul placii, fapt care duce la o izolare impecabila a casei, aceasta avand practic sub ea o perna de aer, care este de fapt si cel mai bun izolator natural.

Peste fundatia de beton a fost aleasa o suprastructura usoara din lemn si materiale compozite cu pereti dublati. Peretii asigura la randul lor o izolare optima printr-o ventilare de aer la interiorul acestora, fiind captusiti atat la interior cat si exterior. Asadar un ansamblu de solutii care vor face intreaga structura foarte eficienta energetic, lucru de altfel regasit si in facturile de utilitati.

Compartimentari :
Parterul este format la partea de intrare dintr-un hol si casa scarii, tot din aceasta zona avem un acces imediat catre o baie de serviciu dotata cu dus, apoi din hol se face accesul catre un living, o bucatarie si un dressing.
La etaj, scara ne conduce catre un hol de unde se face accesul catre cele trei dormitoare si o baie. Fara a fi foarte spatioase, ci mai degraba practice, dormitoarele sunt dispuse in schimb cu terase fiecare. Totusi, aspectul de cabana si inclinatia tavanelor va penaliza putin spatiul de la mansarda.

Incalzirea se efectueaza cu o centrala termica pe gaze Ariston de generatie noua, iar partea de climatizare este asigurata de o unitate AC de 18.000 BTU.
Curtea este amenajata cu alei pavate si spatii verzi, gazonate, precum si arbusti decorativi. La partea din spate exista si o magazie anexa foarte utila pentru diverse depozitari.
Proprietatea se vinde mobilata si utilata complet, asa cum poate fi vazuta in imaginile de prezentare.

Juridic :
Cadastru, intabulare, CPE.
Sunt acceptate si credite ipotecare !

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati 0747.99.99.50 Agentia Imobiliara AcasA.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei