De vanzare casa frumoasa pe un singur nivel situata in Galati, zona Cosbuc, mobilata si utilata

Adaugat/actualizat pe 01 Jun 2021 | Accesari: 3223 | Nr. anunt: 3047

325,000 euro

(1,538,908 lei curs BNR 13.06.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Cosbuc
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   180.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Parter
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

O oferta de nota zece, pentru cei care prefera casele pe un singur nivel.
Este o placere sa va prezint o casa executata corect, cu o suprafata decenta, spatii largi si o calitate excelenta a finisajelor. Nu numai ca totul este de buna factura, dar este si cat se poate de actual. Constructia este asezata pe un lot de teren de aproximativ 700 mp, in mijlocul orasului Galati, zona Cosbuc - Piata Mare.

Sunt multe case in vanzare in oras, insa cand vezi una atat de bine facuta, pur si simplu iti schimba perspectiva, cauti acel standard in toate celelalte proprietati disponibile. O sa va explic sumar, mai jos, la ce ma refer.

Proprietarii sunt la a doua casa construita, in trecut au ridicat o vila cu o suprafata mult mai mare si au o idee destul de bine conturata asupra functionalitatii unui spatiu locativ eficient. Astfel ca s-a urmarit reducerea numarului de zone fara prea mare utilitate, cum ar fi holuri inutile, balcoane in care nu se intra niciodata, diverse camere de oaspeti, in care nu doarme nimeni cu anii, etc. Rezultatul este o casa eficienta, care se opereaza cu costuri mici de intretinere. Ei spun ca ar compacta, insa eu nu prea sunt de acord, asta ar presupune o anumita dimensionare restrictiva a unor camere sau incaperi, insa nu am observat asa ceva, ba dimpotriva, in 180 mp, fiecare zona are alocat destul spatiu...

Casa a fost gandita in jurul necesitatilor acestei familii, doi copii mari si cei doi parinti. Trei dormitoare, la care se adauga doua grupuri sanitare, unul la dormitorul matrimonial, iar cealalalt deserveste, bineinteles, camerele copiilor.

Bucataria este deschisa, comunica liber cu dinning-ul si living-ul. Zona de zi continua spre o terasa mare, este locul in care familia petrece cel mai mult timp. Vara, tranzitia din interior catre gradina, se face insesizabil, pe o usa larga care se deschide spre terasa, unde se poate petrece o seara frumoasa, dar se poate lua masa.

Se remarca imediat inaltimea camerelor, 3 m peste tot, senzatia este de lumina, spatialitate, aerisire si confort. Este o idee mai putin aplicata, datorita costurilor implicate, cu toate astea, efortul merita pe deplin.

Nici placa de beton peste etaj, nu este o chestiune la care apeleaza toata lumea. Se prefera optiuni mai ieftine cu sarpanta de lemn, in dauna unei solutii solide, care sa garanteze rigiditatea unei case. In speta noastra, podul este atat de bine facut, incat se pot amenaja inca trei dormitoare, in cazul in care doriti acest lucru.

Proprietatea are un beci sub camera tehnica, unde s-a montat o statie de dedurizare si filtrare a apei pentru toata casa.
Ar mai fi de spus ca exista incalzire in pardoseala, peste tot. Despre celelalte utilitati, nu are rost sa mai discutam, pentru ca in general, in oras, le avem pe toate. Nimic diferit nici aici...

Fotografiile atasate ajuta la o apreciere aproximativa a realitatii din teren, dar pana ajungeti aici sa va convingeti, pot eu sa va asigur ca totul sclipeste, toate finisajele sunt terminate in 2018-2019. Nu numai ca sunt actuale, dar sunt alese dintre cele mai bune. Nu cred ca ar mai exista ceva de facut, culorile sunt in mare parte neutre si nu agreseaza, la fel si varurile si vopselurile folosite.

Peretii sunt din caramida Poroterm de 38 cm, izolatia este de cea mai buna calitate, cu vata bazaltica impreuna cu tot sistemul termic recomandat de catre producator (tencuiala si celelate straturi).

Terenul este un dreptunghi frumos, cu dubla deschidere stradala, 22*31, rezultand aproximativ 700 mp. Daca scadem 200 mp amprenta casei, raman 500 mp de gradina frumoasa. Tot gazonul a fost cumparat rulouri, la primavara va arata impecabil. Mai gasiti aici copaci maturi, arbusti si alte plante.
Proprietarii au montat un gratar complet, care dispune de toate utilitatile necesare: apa, energie electrica, canalizare si chiar gaze.

Gradina este complet automatizata, sistemul de aspersoare acopera toata suprafata.
Proprietatea mai dispune si de un sistem de supraveghere si alarma, precum si de porti automate si video interfon.

Pretul afisat cuprinde casa asa cum se vede in imagini, cu mobilier si electrocasnice.
Pe teren puteti parca doua masini, insa daca veti dori, exista spatiu destul pentru a construi un garaj dublu.

Ma opresc aici, insa daca mai aveti ceva nelamuriri, va rugam sa ne contactati.
Florin Cogean
Agentia Imobiliara Familia
0753315168.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei