Vanzare Casa single sau Duplex in Sat Costi, DN26, Jud Galati, sup 440 mp

Adaugat/actualizat pe 29 Sep 2021 | Accesari: 1429 | Nr. anunt: 3110

100,000 euro

(494,841 lei curs BNR 18.10.2021)

Nume agent:   Marian Alexa
Numar de telefon:   0775172232
E-mail agent:   marianalexafamilia@gmail.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati Costi
Zona:   Intravilan
Tip proprietate:   Casa
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   440.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   Parter + Etaj + Mansarda
Anunt exclusiv:   Da
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Marian Alexa
Telefon agent: 0775172232
E-mail agent: marianalexafamilia@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia Imobiliara Familia, va propune spre vanzare si in EXCLUSIVITATE o proprietate deosebita, situata la mai putin de 3km de Galati, in Sat Costi, cu acces din DN26.

Zona despre care vorbim este in plina expansiune, constructiile noi fiind numeroase, lucru ce a determinat autoritatile competente sa faca toate demersurile necesare pentru ca zona sa fie sistematizata in totalitate, aducandu-se toate utilitatile, pentru a satisfice nevoile si confortul locuitorilor, singura diferenta fata de traiul in oras fiind, linistea si posibilitatea de a locui intr-o casa cu gradina si aer curat la un pret corect, putem spune chiar la pret de apartmament (aici vorbim de pretul pe mp). Dat fiind faptul ca in ultimul an, multi dintre noi am vazut care este diferenta dintre a fi locatar la bloc si cei ce se bucura de propria curte, in conditiile in care deplasariile ne-au fost ingradite, consider ca pentru cei ce doresc o schimbare si cred ca acum e momentul, aceasta este proprietatea de care au nevoie.

Despre proprietate va pot spune ca, poate fi considerat un duplex, dar in acelasi timp si 2 proprietati distincte, iar aici voi detalii pentru a va face o idee si a avea o imagine completa, lucru vizibil si in pozele atasate. Aici vorbim de o proprietate ce a fost gandita si construita in ideea de a deservi 2 familii, dar 2 familii apropiate gen parinti-copii, frati, etc, dar care in acelasi timp pot fi separate in totalitate, daca se doreste asta. Acest lucru se poate intampla datorita faptului ca proprietatea nu are un peret comun, cum intalnim in marea majoritatea cazurilor atunci cand vorbim de un duplex, fiind 2 pereti plus o zona tampon ce separa cele 2 proprietati.

Constructia propriu zisa este din caramida porotherm la care adaugam o izolatie exterioara de 10 cm, acoperisul fiind integral din tigla. Dezvoltatorul fiind unul cu o vasta experienta pe acest segment, va putem spune ca au fost respectate toate standardele si rigorile actualei legislatii in domeniul constructiilor, plus conditiile impuse de proiectant si diriginte de santier.

Daca vorbim de proprietate ca si intreg, va propunem o casa cu o amprenta la sol de 220 mp, cu o suprafata desfasurata de 440 mp la care adaugam o mansarda pe toata suprafata, cu acces din interior, pe care daca o amenajati poate deservi ca si spatiu de depozitare, spatiu de joaca pentru copii, sau orice alta intrebuintare pentru a nu se pierde acel spatiu. Toata proprietatea fiind edificata pe un teren de 925 mp, ingradit integral cu BCA.

Daca va intereseaza mai mult ideea de achizitie separata, atunci ele vor fi impartite in felul urmator:

--- Casa numarul 1.

Aici vorbim de un teren in suprafata de 575 mp, cu o amprenta la sol a constructiei de 140 mp, suprafata desfasurata fiind de 280mp, la care se aduga mansarda.
Compartimentarea este in felul urmator:
-La parter vom gasi un living de aproximativ 32 mp, o bucatarie inchisa de aproximativ 18 mp, o baie de serviciu si o camera tehnica, la care se adauga o terasa de 24 mp.
-La etaj, gasim 3 dormitoare dintre care unul matrimonial, cu o suprafata mai mult decat generoasa, cu baie si dressing plus alte 2 dormitoare foarte spatioase de 17 mp respectiv 16 mp cu balcon de 5 mp, la care se adauga inca o baie pentru etaj de 7 mp.

Modalitate de achizite fiind urmatoarea:
1. La GATA, aici includem finisaje finale, pereti gletuiti, varuiti, bai finisate, gresie, faianta, parchet( alese de dumneavoastra, intr-un buget alocat de dezvoltator).PRET: 145.000 Euro NEGOCIABIL !!!
2. La GRI, stadiul la care se afla acum lucrarile. PRET: 105.000 Euro NEGOCIABIL !!!

--- Casa numarul 2.

Aici vom avea o proprietate edificata pe un teren de 350mp, care are o amprenta la sol de 80mp, cu o suprafata desfasurata de 160mp, la care deasemenea adaugam mansarda.
Compartimentarea este in felul urmator:
-La parter avem un hol de intrare , living de 50 mp, o bucatarie inchisa de 20 mp si o baie de serviciu de aproximativ 6 mp.
-La etaj vom regasi 2 dormitoare, ambele cu o suprafata de aproximativ 27 mp, cu posibilitatea ca unul dintre ele sa fie regandit ca dormitor matrimonial, la care putem adauga baie proprie si dressing, plus inca o baie pe etaj.

Pentru aceasta casa, preturile de achizitie fiind urmatoarele:
1. La GATA, aici includem aceleasi beneficii ca la prima casa si anume, finisaje finale, pereti gletuiti, varuiti, bai finisate, gresie, faianta, parchet la alegere in buget alocat de dezvoltator. PRET: 100.000 Euro NEGOCIABIL !!!
2. La GRI, stadiul actual. PRET: 70.000 Euro NEGOCIABIL !!!

Pentru alte detalii, va rog sa ne contactati:
Marian Alexa,
Agentia Imobiliara Familia
Tel: 0775172232

Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Marian Alexa
Telefon agent: 0775172232
E-mail agent: marianalexafamilia@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei