Vila cubista proiect deosebit in Galati, zona Arcasilor, mobilata la cheie si disponibila imediat

Adaugat/actualizat pe 03 Dec 2021 | Accesari: 3004 | Nr. anunt: 3181

175,000 euro

(866,040 lei curs BNR 09.12.2021)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Arcasilor
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   160.00 m2
Nr. camere:   3
Nr. bai:   2
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Propunem spre vanzare o proprietate avand la baza un proiect deosebit, o casa individuala cu arhitectura contemporan-cubista localizata in cartierul Arcasilor, intr-o zona rezidentiala preponderent formata din case de locuit ridicate in ultimii ani. Constructia se distinge prin volumetria originala, cu jocuri armonioase completata la randul ei de intregul ansamblu residential.

Vecinatatile sunt decente si civilizate iar accesul catre blv. Traian si blv. Cosbuc, doua artere care fac legatura spre zonele centrale ale orasului, se face destul de facil.

Locatia se numara printre preferintele clientilor care doresc sa se retraga in zone mai linistite, cu un aer proaspat dar in acelasi timp situata in perimetrul orasului.

Detalii constructive :

Edificata pe un teren de 300mp, vila are o amprenta la sol de 80 mp si este dispusă P+1Et avand o suprafata desfasurata de 154 mp.

Construita pe cadre din beton (B400) si pereti din caramida Porotherm 30, izolata la exterior cu termosistem de 20 cm si partial cu 10 cm, continuata cu 5cm de polistiren extrudat la nivelul fundatiilor si sub placa. Ferestrele sunt confectionate cu tamplarie de top AluPlast in culoarea gri-antracit si geam termopan triplex.

Compartimentari :

Arhitectura in aceeasi nota se continua si la interior, aici am putut regasi o compartimentare a spatiilor foarte practica. Parterul gazduieste zona de zi, compusa din living si bucatarie de tip openspace. In continuare la acest nivel se afla casa scarii, zona de intrare, camera tehnica si baia, foarte spatioasa si prevazuta cu fereastra pentru aerisire naturala. Terasa de cca 15mp, cu acces direct din living completeaza spatiul de la parter; asigurand o zona de relaxare in aer liber, dispusa in partea din spate a casei, fapt ce-i confera o oarecare intimitate.

Vizita continua la etaj, nivel unde sunt amplasate doua dormitoare, unul cu camera separata pentru dressing, o baie la fel de spatioasa si evident holul de acces in camerele dispuse decomandat.

Materialele folosite la constructia casei sunt de cea mai buna calitate iar atentia pentru detaliile constructive a fost poate cea mai importanta sarcina a dezvoltatorului.

Incalzirea se efectueaza cu centrala termica proprie pe gaze naturale cu sistem in pardoseala. Imobilul se preda racordat la toate utilitatile: apa/canalizare, electricitate si retea de gaze naturale.

La pretul afisat, imobilul se vinde mobilat si utilat complet, asa cum poate fi vazut in imaginile de prezentare, cu toate bransamentele la utilitati facute.

Perimetral este prevazut cu gard avand fundatie, soclu si stalpi de beton; inchiderile cu teava patrata vopsita in acelasi ton de gri antracit, precum si poarta auto si pietonala.

Curtea este prevazuta cu gazon natural.

Juridic la zi, cadastru, intabulare, certificat de performanta energetica. Constructia se preda cu carte tehnica si istoric de executie lucrari, acestea fiind atent supervizate de personal calificat.

PROPRIETATEA ESTE DISPONIBILA IMEDIAT !
CHEILE SE PREDAU LA SEMNAREA ACTELOR NOTARIALE !

Va pot asigura vizita proprietatii unde putem discuta in detaliu, impreuna cu proprietarul, fiecare aspect.

0747.99.99.50 Silviu Daniel
Agentia imobiliara AcasA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei