Vila frumoasa cu piscina de vanzare la Brates Lake Residence Galati, mobilata si utilata

Adaugat/actualizat pe 03 Aug 2023 | Accesari: 2608 | Nr. anunt: 3338

285,000 euro

(1,417,761 lei curs BNR 30.09.2023)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Brates Lake Residence
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   145.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu

 
Inchiriat
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Am sa va prezint o vila situata in Galati care se adreseaza oamenilor dinamici, ce vor sa locuiasca intr-o comunitate frumoasa, cu obiceiuri simple dar rafinate.

O casa aflata intr-un loc unde zilele simple pot deveni foarte usor speciale, un loc unde poti avea parte de momente de relaxare, intr-un spatiu ideal pentru lectura unei carti pana la apus de soare sau o petrecere la piscina privata impreuna cu prietenii.

Acest loc se numeste Brates Lake Residence. O zona minunata pe malul lacului Brates, la adapost de galagia si poluarea urbana dar foarte accesibila, fiind localizata chiar la iesirea de nord a orasului Galati, vis a vis de Metro. Indraznesc sa afirm ca este poate cel mai luxos cartier rezidential al orasului.

Detalii constructive :
Imobilul edificat in anul 2010 este in format parter + etaj, construit foarte solid pe o structura de cadre din beton si caramida Porotherm. Casa prezinta o arhitectura foarte placuta, cubista, care te va duce cu gandul la vacante. Constructia este completata armonios de o curte decenta, cu foarte multe zone verzi si alei pavate cu piatra naturala, precum si de o piscina suficient de spatioasa, ce reprezinta piesa centrala a curtii.

Suprafata totala a terenului este de 674 mp din care imobilul ocupa o amprenta la sol de 89 mp. Suprafata construita desfasurata ajunge la 178 mp.

Finisajele folosite sunt de calitate, atat la interior cat si la exterior. Peste termosistemul de 10 cm s-au folosit tencuieli decorative alaturi de piatra naturala si lambriuri din esenta lemnoasa dura. Ramanand in zona de exterior, accesul se face din partea de EST, de pe o alee privata, foarte lata, cu rondou de intoarcere auto la capatul ei. Iluminatul stradal este asigurat de stalpi cu un design futurist; aleea este innobilata cu arbori pe partea centrala iar portile auto sunt actionate electric. Tot in perimetrul curtii regasim si o magazie foarte utila pentru depozitare precum si o zona de parcare auto.

Compartimentari :
Interiorul va surprinde, fiind oarecum atipic fata de tendintele de design uzuale si in aceeasi masura in contrast total cu arhitectura exterioara a casei. Acest lucru poate constitui un dejavantaj pentru cei mai conservatori, care cel mai probabil vor lua in considerare o reamenajare a spatiilor. Totusi, tema organica ce ni se dezvaluie la interioare, unde s-a pus accentul pe elemente cat mai naturale si o fluiditate a formelor, cu siguranta va fi pe placul celor atrasi de natura. Aici vor gasi un cadru foarte primitor, cu un vibe aparte, mai rar intalnit.

Parterul este format dintr-un living openspace avand trecerea cu o mica rupere de nivel, tocmai pentru a delimita cat mai firesc spatiul. In aceasta zona vom regasi si un semineu, o piesa care completeaza atat de armonios tema organica a intregului decor. De aici putem iesi pe o terasa deschisa asezata in partea frontala a casei care continua si accesul catre piscina. Spatiul se continua, cum e si firesc cu o scara interioara ce asigura accesul catre etaj. Tot la parter se gazsesc o bucatarie foarte spatioasa mobilata si utilata complet, o baie cu dus si o camera tehnica/debara. Din zona de bucatarie exista al treilea acces spre exterior, in partea din spate a curtii.

Etajul este alcatuit din hol, doua dormitoare plus un masterbedroom cu dressing si balcon propriu, precum si o baie spatioasa pentru acest nivel. Un al doilea balcon deschis este prevazut cu acces direct din zona de hol. Si la acest nivel vom regasi tema decorativa cu care am fost intampinati la parter.

Mentionam ca proprietatea necesita un refresh general, fiind locuita sporadic in ultimii ani. Dar mutatul intr-o casa noua presupune din capul locului un minim de igienizare completata uneori chiar si de o tusa personala.

Imobilul este racordat la toate utilitatile: electricitate, apa-canal, gaze naturale, internet. Incalzirea este efectuata cu o centrala termica pe gaze iar climatrizarea cu aparate de aer conditionat.

Juridic :
De luat in considerare ! Zona administrativa Vanatori, asadar taxe si impozite mici !
Juridic la zi, intabulata si libera de sarcini. Eligibila si pentru credit ipotecar.

Pretul suporta negociere. Se poate achita si esalonat pe o perioada de 12 luni !

In speranta ca aceasta proprietate v-a trezit interesul ne puteti contacta pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari la 0747.99.99.50 persoana de contact Silviu Daniel, sau la sediul Agentiei Imobiliare AcasA din Galati, str.Brailei nr.159 bl.A6/46, Tiglina 1.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica   Parchet
  Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei