Apartamente de inchiriat in Galati (actualizare ianuarie 2017)

 

Cautati un apartament cu chirie in Galati ? Este bine sa cunoasteti urmatoarele:

- Pentru perioade de inchiriere mai mari de 30 de zile proprietarii solicita o chirie lunara (in avans) iar chiriasii isi achita suplimentar utilitatile consumate. De obicei, la inceputul perioadei de inchiriere se percepe si o garantie egala cu pretul chiriei lunare; aceasta se returneaza la final, odata cu eliberarea apartamentului in bune conditii.

- Pentru perioade de inchiriere scurte (1-30 zile) pretul solicitat de proprietari se refera la o singura noapte si include costul utilitatilor. Nu se percepe garantie. Astfel de apartamente sunt cunoscute ca „apartamente in regim hotelier” si sunt complet mobilate si utilate. Se asigura lenjerie si prosoape. Se acorda reducere, in functie de perioada inchirierii.

- Retineti ca nu toti proprietarii accepta sa inchirieze pentru perioade mai scurte de o luna.

Gasiti mai jos cateva oferte (verificate si recomandate de noi) cu apartamente de inchiriat in Galati:

 

Apartament cu o camera in Galati, Tiglina 1 (disponibil)

Inchiriere apartament cu o camera pe termen scurt sau lung in Galati, Tiglina 1, cu acces din B-dul. Brailei; aer conditionat, boiler, complet utilat si mobilat, pret 100 lei/noapte ... (click pentru detalii)

 

Apartament cu 2 camere in Galati, General  (inchiriat momentan)

Inchiriez apartament cu 2 camere in Galati, zona General; centrala termica, poate fi inchiriat pe perioade lungi sau scurte; pret 100 lei/noapte pentru 2 persoane, 130 lei/noapte pentru 4 persoane ... (click pentru detalii) 

 

   

 

 

Echipa  YMO Galati

www.imobiliaregalatibraila.ro