Fotografie imobiliara  YMO

E-mail: ymogalati@yahoo.ro

Tel. programari: 0745526254

Pentru judetele Galati si Braila

 

Daca ati decis sa vindeti sau sa inchiriati o proprietate imobiliara, primul pas este sa realizati un anunt online care trezeste interesul cumparatorilor. Cu fotografiile specializate realizate de noi va mariti substantial sansele de reusita: 

 

- Fotografii apartamente si garsoniere: deplasare in locatie, sedinta foto efectiva, procesare fotografii, redactare anunt, publicare anunt pe portalul YMO pe termen nelimitat, pana la vanzare. Pretul incepe de la 150 lei iar termenul de livrare al fotografiilor este de 24 de ore. 

 

- Fotografii case/vile/spatii comerciale: deplasare in locatie, sedinta foto efectiva, procesare fotografii, redactare anunt, publicare anunt pe portalul YMO pe termen nelimitat, pana la vanzare. Pretul incepe de la 250 lei iar termenul de livrare al fotografiilor este de 48 de ore.

 

Toate prezentarile imobiliare publicate pe portalul YMO sunt realizate de fotograful nostru, iar rezultatul se poate vedea in procentul mare de proprietati vandute.

 

Fotografiile va vor fi livrate fara inscriptii sau personalizate cu numarul dumneavoastra de telefon (la cerere). 

Le puteti folosi pentru a publica anunturi si pe alte site-uri sau le puteti transmite agentiilor imobiliare cu care decideti sa colaborati.

In ambele cazuri impactul vizual nu va lasa nepasatori potentialii clienti.

 

Aparatele foto obisnuite sau telefoanele mobile nu reusesc sa surprinda imobilul dumneavoastra la adevarata sa valoare.Cumparatorii nu cunosc locuinta dumneavoastra, vad doar ce le prezentati in anuntul publicat online. Daca prezentarea online nu ii convinge sa va contacteze pentru o prima vizita, nu vor afla niciodata ce au pierdut. 

 

Fotografiile imobiliare profesionale ajuta proprietatea dumneavoastra sa fie prezentata corect si trezeste imediat interesul clientilor.

 

Activam in orasul Galati dar raspundem si solicitarilor venite din alte localitati, pentru comenzi ferme (se percepe o taxa suplimentara de 0,5 lei/km).