Despre noi: anunturi verificate, de incredere

 

Acest site este administrat de agentia de publicitate Offert Color SRL din Galati profilata pe anunturi imobiliare, promovare online si fotografie imobiliara.

 

Asiguram promovarea online si fotografiile pentru anunturi de inchiriere si vanzare imobiliara din judetele Galati si Braila, adaugate direct de catre proprietari sau de catre agentii imobiliare.

 

Obiectivul nostru este  sa mentinem un portal imobiliar "curat", cu anunturi verificate -  de incredere - in beneficiul atat al vanzatorilor cat si al cumparatorilor:

-realizam fotografiile imobiliare ale tuturor anunturilor publicate, ocazie cu care verificam autenticitatea datelor de contact, a pozitiei imobilului, a dotarilor, etc

-anunturile false, cu preturi fictive sau cu informatii eronate sunt refuzate din start pentru a nu afecta credibilitatea vanzatorilor seriosi ce publica oferte reale pe acest site (particulari, agentii imobiliare, parteneri)

-publicam numai anunturi insotite de fotografii, pentru a evita dublurile 

-actualizarea anunturilor se realizeaza doar cu verificare telefonica

  

         

Pentru vanzatori (proprietari - particulari):

        

Doriti sa va vindeti/inchiriati imobilul fara intermediari ?

1.  Contactati-ne pentru a va realiza mai intai fotografiile imobiliare (serviciu cu plata):  vedeti servicii foto 

2.  Anuntul dumneavoastra va fi publicat si promovat gratuit pe portalul YMO, pe termen nelimitat, pana la finalizarea tranzactiei

3.  Va furnizam fotografiile imobiliare pentru a va promova anuntul si pe alte site-uri de profil.

4.  Veti realiza vanzarea/inchirierea singur, fara intermediari, fara comision.

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati (click aici)

 

 Pentru cumparatori:

 

   - Pe site-ul nostru veti gasi numai anunturi imobiliare reale, insotite de fotografii. Garantat, nu veti pierde timpul cu dubluri sau cu anunturi false ( cititi articolul "Capcanele anunturilor imobiliare" ).

   - Pozitia imobilelor pe harta Google este verificata si corectata pentru a va usura localizarea si vizitarea (anunturile particularilor).

   - Nu veti fi sufocati de publicitate, ramaneti la scopul initial: strict anunturi imobiliare.

   - Fotografiile publicate pe acest site au un unghi larg de cuprindere pentru a va oferi o imagine de ansamblu asupra proprietatii prezentate. Incaperile va pot parea mai mari, comparativ cu fotografiile obisnuite (camera telefon mobil). Consultati suprafata mentionata in anunt.

 

Echipa  YMO Galati

www.imobiliaregalatibraila.ro

Tel: 0745526254