Termeni si conditii generale

Ultima actualizare 31.03.2019

 

Portalul imobiliaregalatibraila.ro - YMO publica anunturi de inchiriere si vanzare imobiliara din judetele Galati si Braila, doar insotite de prezentari profesionale realizate de fotograful nostru imobiliar (serviciu cu plata, va rugam cititi Art. 4)

Termenii si conditiile de mai jos reglementeaza accesul si utilizarea website-ului imobiliaregalatibraila.ro

"Termeni si conditii generale" constituie un contract legal intre dumneavoastra si Offert Color SRL, proprietarul website-ului imobilaregalatibraila.ro

Prin prezenta, intelegeti, sunteti de acord si acceptati sa respectati Termenii si conditiile generale aflate in vigoare la momentul accesarii site-ului.

Va rugam sa nu accesati site-ul daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile generale de mai jos.

 

1. Definitii

1.1 Utilizatorul: este orice persoana care acceseaza, navigheaza, isi creaza cont gratuit, introduce anunturi de vanzare sau transmite mesaje la anunturile de vanzare.

1.2 Informatiile: toate datele text introduse de dumneavoastra pe acest website: nume si prenume, date de contact, datele anuntului, descrierea anuntului, etc. Informatiile dumneavoastra sunt protejate conform GDPR 679/2016 si sunt utilizate strict doar in scopul in care au fost oferite.

imobiliaregalatibraila.ro:

-nu foloseste informatiile utilizatorilor sai in scopuri de marketig

-nu furnizeaza informatiile utilizatorilor sai unei terte parti

1.3 Fotografiile: fotografiile realizate de reprezentantii nostri; toate drepturile de autor pentru aceste fotografii apartin Offert Color SRL.

1.4 Site-ul nostru: se refera la imobiliaregalatibraila.ro - YMO

 

2. Contul de utilizator

Crearea unui cont de utilizator pe imobiliaregalatibraila.ro este un serviciu oferit gratuit tuturor categoriilor de utilizatori.

Aveti obligatia de a furniza informatii reale si proprii la crearea contului, precum si de a opera modificari atunci cand datele dumneavoastra de contact se schimba.

Adresa de E-mail este foarte importanta deoarece informatiile legate de anuntul dumneavoastra vor fi transmise prin E-mail. O adresa de e-mail incorecta poate bloca intregul proces de publicare a unui anunt.

Pentru a publica un anunt este obligatoriu sa va creati un cont de utilizator.

Pe imobiliaregalatibraila.ro isi pot crea cont si vizitatorii (cumparatorii) care doresc sa il foloseasca exclusiv la crearea de alerte prin E-mail sau salvare lista favorite. Aceste optiuni pot fi oricand dezactivate direct de utilizator atat din panoul de control al contului propriu (Atentionari prin Email / Sterge), cat si accesand link-ul "dezabonare" din Email-ul primit la crearea alertei.

Utilizatorii au obligatia de a ne anunta imediat orice accesare neautorizata a contului lor.

Pentru incalcarea Termenilor si conditiillor acestui site de catre un utilizator, administratorul isi rezerva dreptul de a inchide imediat contul acestuia, fara avertisment prealabil. Conturile inactive vor fi sterse, dar utilizatorul isi poate crea un nou cont atunci cand ii va fi necesar.

Din momentul inchiderii contului, va inceta orice drept al utilizatorulu referitor la folosirea site-ului nostru.

Orice utilizator poate solicita inchiderea imediata si neconditionata a contului propriu si stergerea tuturor informatiilor, printr-o simpla notificare adresata administratorului site-ului in sectiunea "Contact".

3. Adaugarea si modificarea anunturilor

imobiliaregalatibraila.ro publica doar anunturi insotite de fotografii realizate de reprezentantii proprii si doar dupa verificarea veridicitatii informatiilor din anunt.

Ofertele imobiliare pot fi adaugate numai de catre proprietarul ofertei-persoana fizica sau de catre o agentie imobiliare-persoana juridica care are perfectat un contract de tranzactie imobiliara cu proprietarul ofertei-persoana fizica.

Anunturile sunt gazduite pe site pe o perioada nedeterminata.

Utilizatorul are obligatia ca dupa vanzarea proprietatii sa modifice statusul anuntului ca "vandut", optiune disponibila in contul sau; cu acest status anuntul va fi arhivat, iar datele de contact ale utilizatorului nu vor mai fi vizibile.

Informatiile introduse pentru oferta trebuie sa fie corecte (toate campurile obligatorii completate) si conforme cu realitatea, intreaga raspundere pentru acestea revenindu-i utilizatorului.

Este interzisa introducerea de informatii eronate, de informatii fara legatura cu anuntul sau includerea de legaturi spre pagini web externe.

Un anunt permite promovarea unei singure proprietati.

Pentru PUBLICARE ANUNT :

-utilizatorul isi creaza un cont gratuit

-utilizatorul se autentifica in cont cu datele sale (nume utilizator si parola), apoi adauga informatiile anuntului si descrierea proprietatii in maxim 200 de cuvinte

-pentru o mai usoara comparatie intre oferte, pretul tuturor proprietatilor va fi introdus in euro; in oferta va fi afisat automat si pretul in lei, convertit la cursul BNR al zilei

-utilizatorul va fi contactat de reprezentantii imobiliaregalatibraila.ro pentru validarea anuntului si pentru stabilirea intalnirii in vederea realizarii fotografiilor pentru prezentarea anuntului.

-fotografiile pentru prezentarea anuntului sunt realizate exclusiv de catre reprezentantul nostru

-odata fotografiile realizate, ele vor fi incarcate pe site de catre administrator iar anuntul va fi publicat, dupa indeplinirea conditiilor de plata pentru care a optat utilizatorul (la adaugarea anuntului). Fotografiile ii vor fi furnizate utilizatorului in format electronic, pentru a putea publica si alte anunturi in mediul online.

 

Pentru MODIFICARE ANUNT :

-utilizatorul se va autentifica in cont cu datele sale (nume de utilizator si parola)

-utilizatorul are posibilitatea sa modifice:

a. pretul anuntului, precum si disponibilitatea de a-l negocia (Da/Nu)

b. titlul anuntului si descrierea, cu obligatia de a opera doar actualizari reale si corecte

c. datele sale de contact, in cazul in care acestea au suferit schimbari

d. parola pentru autentificarea in cont

 

Pentru STERGERE ANUNT :

Orice utilizator poate opta pentru stergerea unuia sau mai multor anunturi cat si pentru inchiderea imediata si neconditionata a contului propriu si stergerea tuturor informatiilor, printr-o simpla notificare adresata administratorului site-ului in sectiunea "Contact".

 

4. Servicii cu plata 

4.1 Tarife generale privind realizarea fotografiilor imobiliare 

Apartamente si garsoniere - incepand de la 150 lei 

Case / Vile / spatii comerciale - pretul incepe de la 200 lei, in functie de complexitate

Preturile includ fotografiile, redactarea anuntului, publicarea si promovarea pe termen nelimitat (pana la vanzare sau inchiriere) pe portalul YMO. Veti primi fotografiile in format electronic in termen de 24 - 48 de ore de la realizare.

Activam in orasul Galati dar raspundem si solicitarilor venite din alte localitati, in functie de timpul disponibil si gradul de incarcare.

Pentru deplasarea in alte localitati se percepe o cheltuiala suplimentara de 0,5 lei/km.

4.2 Pretul serviciilor pentru agentiile imobiliare face obiectul unui contract de publicitate distinct, incheiat intre agentia imobiliara si OFFERT COLOR SRL, proprietarul site-ului imobiliaregalatibraila.ro.

4.3 Taxa de publicare pentru agentii imobiliare

Permite agentiilor imobiliare partenere sa publice un anunt, fara limita de cuvinte, pentru o proprietate, pe termen nelimitat.

Fotografiile sunt realizate de reprezentantii imobiliaregalatibraila.ro.

Include si o pagina de prezentare (text + logo) ce grupeaza ofertele publicate de agentie.

4.4 Publicarea fotografiilor pe alte site-uri de catre agentiile imobiliare partenere

Agentiile imobiliare partenere imobiliaregalatibraila.ro vor primi gratuit fotografiile originale ale anunturilor, pentru publicarea acestora si pe alte site-uri.

Fotografiile vor fi livrate securizate cu denumirea agentiei partenere, aceasta fiind singura in masura de a le folosi (exclusivitate).

 

5. Plata

Costurile legate de publicitate, publicarea anunturilor si realizarea fotografiilor imobiliare se vor achita doar in numerar.

 

6. Raspunderea utilizatorilor

- Utilizatorii sunt singurii raspunzatori pentru corectitudinea informatiilor publicate pe site-ul nostru.

- Utilizatorii poarta intreaga raspundere daca informatiile inscrise de ei spre publicare sunt in mod intentionat false, inselatoare, sau au scopul de a prejudicia alte persoane.

 

7. Interdictii pentru utilizatorii imobilaregalatibraila.ro

Prin accesarea imobilaregalatibraila.ro, utilizatorii au luat la cunostinta, au inteles, si s-au angajat sa respecte neconditionat urmatoarele:

-nu au voie sa acceseze site-ul pentru a desfasura activitati ilegale sau imorale

-nu au voie sa copieze si/sau sa foloseasca in orice fel fotografiile publicate pe acest site

-nu vor incarca, posta sau transmite informatii ilegale, indecente, amenintatoare, discriminatorii, defaimatoare sau obscene

-nu vor hartui sau incalca drepturile altor persoane

-nu vor publica oferte daca nu au calitatea de proprietari ai bunului ofertat, daca nu au imputernicire scrisa din partea proprietarului sau un contract de tranzactie imobiliara incheiat cu proprietarul.

-nu vor incarca fisiere care contin virusi sau orice alt software similar sau programe care pot afecta functionarea altor computere

-nu vor efectua spam sau orice tip de mesaje in masa, indiferent de natura lor

-nu vor solicita despagubiri pentru nepublicarea unor anunturi pentru care nu s-a efectuat nicio plata sau pentru neactivarea unor servicii neachitate, daca reprezentantii nostri, din motive obiective, nu pot realiza fotografiile pentru anunturile adaugate pe site spre publicare sau nu pot incasa sumele pentru respectivele servicii

-nu pot modifica radical continutul unui anunt pentru o proprietate dupa ce acesta a fost publicat (modificare oras, zona, numar camere, etc)

-nu pot publica o descriere in neconcordanta vadita cu anuntul si fotografiile ce il insotesc, aceasta fiind de natura sa aduca prejudicii de imagine si credibiliatate site-ului nostru

-nu pot solicita stergerea unui anunt mai devreme de 15 zile dupa vanzare efectiva a proprietatii ce face obiectul anuntului (dar il pot schimba starea ca "vandut", chiar din momentul vanzarii)

-nu au dreptul de a copia sau procesa informatii despre alti utilizatori

-nu au voie sa utilizeze nici o forma de dispozitiv automat, pentru a accesa, a copia sau a prelua orice continut al site-ului

-nu au voie sa acceseze neautorizat conturile altor utilizatori sau alte resurse ale site-ului

 

8. Raspunderea imobiliaregalatibraila.ro

8.1 imobiliaregalatibraila.ro nu ofera garantii asupra bunei functionarii neantrerupte, fara eroare, acesta stare fiind dependenta de terti.

8.2 Ne rezervam dreptul de a opera modificari in orice moment asupra site-ului, fara notificare:

-introducerea de anunturi noi si actualizari ale anunturilor existente

-modificari asupra graficii site-ului

-blocarea temporara a accesarii conturilor sau a crearii de noi conturi

-intreruperea functionarii site-ului, etc

8.3 imobiliaregalatibraila.ro nu este raspunzatoare pentru nici o paguba creata utilizatorilor datorita nefunctionarii sau functionarii defectuoase, utilizatorul fiind singurul in masura a decide daca va accepta si va folosi serviciile oferite de acest site, asa cum sunt.

8.4 imobiliaregalatibraila.ro nu garanteaza ca va da curs tuturor cererilor si va publica toate anunturile adaugate, aceasta depinzand de numarul si dispunerea solicitantilor.

8.5 imobiliaregalatibraila.ro isi rezerva dreptul de a refuza publicarea anunturilor incomplete, contradictorii, neserioase, dubioase, neverificabile pe teren, ce nu se incadreaza in profil, ce provin din alte arii geografice, etc.

 

9. Drepturi de proprietate

Proprietarul site-ului imobiliaregalatibraila.ro este Offert Color SRL, cu sediul in Galati, Str. General Eremia Grigorescu, Bl. J3, Sc.1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub numarul J17/369/2012, cod de inregistrare fiscala 29986533.

Continutul site-ului, fotografiile, textele, grafica, sunt proprietatea Offert Color SRL si sunt protejate de legea dreptului de autor.

Prin solicitarea de publicare a anunturilor, acordati imobiliaregalatibraila.ro permisiunea de a utiliza informatiile impreuna cu fotografiile aferente si a le folosi pe termen nelimitat.
Informatiile dumneavoastra pot fi corectate sau reformulate, daca se considera necesar acest lucru.

Copierea si folosirea fotografiilor ce poarta inscrisurile imobiliaregalatibraila.ro este strict interzisa, fiind o incalcare flagranta a legii drepturilor de autor.Va rugam sa ne contactati daca doriti sa raportati o incalcare a Termenilor si conditiilor generale, folosind sectiunea Contact

Va multumim

Echipa imobiliaregalatibraila.ro - YMO