Stiati ca ... ? 

 

 - Anuntul dumneavoastra concureaza alaturi de multe alte anunturi imobiliare similare (de la cateva sute, la cateva mii) dar un cumparator obisnuit nu viziteaza mai mult de 20 de proprietati pana sa ia decizia de cumparare.

- Rolul anuntului dumneavoastra este foarte important :  trebuie sa convinga cumparatorul sa va contacteze si sa va includa in cele maxim 20 de vizite pe care le va face. Fara acest prim contact  procesul de negociere si vanzare este blocat.

 - Cumparatorul isi formeaza o prima impresie asupra anuntului in doar 15 secunde.  In acest interval de timp foarte scurt anuntul dumneavoastra trebuie sa prezinte cat mai atractiv informatiile de interes : pret / imbunatatiri / zona / fotografii de calitate

 - Peste jumatate dintre anunturile imobiliare publicate pe internet au putine sanse reale de a atrage cumparatorii, datorita redactarii superficiale ( informatii putine si fotografii nereprezentative sau lipsa )

 - MARFA CARE NU ESTE EXPUSA NU SE VINDE este o zicala valabila pentru orice tip de vanzare, inclusiv pentru cea imobiliara.

Daca aveti o proprietate de vanzare/de inchiriat in orasele Galati sau Braila  Adaugati un anunt  iar reprezentantul nostru va va realiza fotografii imobiliare specializate (vedeti prezentarile anunturilor publicate pe site).

 

 

 

Echipa imobiliaregalatibraila.ro