Fotografie imobiliara  YMO

E-mail: ymogalati@yahoo.ro

Telefon: 0745526254

 

 

Aparatele foto obisnuite sau telefoanele mobile nu reusesc sa surprinda imobilul dumneavoastra la adevarata sa valoare.Cumparatorii nu cunosc locuinta dumneavoastra, vad doar ce le prezentati in anuntul publicat online. Daca prezentarea online nu ii convinge sa va contacteze pentru o prima vizita, nu vor afla niciodata ce au pierdut. 

O fotografie imobiliara profesionala ajuta proprietatea dumneavoastra sa fie prezentata corect si trezeste imediat interesul clientilor. 

Acesta este primul pas spre finalizarea tranzactiei, iar cu fotografiile specializate realizate de noi va mariti substantial sansele de a va vinde sau inchiria imobilul. 

Toate prezentarile imobiliare publicate pe portalul YMO sunt realizate de fotograful nostru, iar rezultatul se poate vedea in procentul mare de proprietati vandute.


Asadar, inainte de a promova un anunt imobiliar, asigurati-va mai intai ca aveti o prezentare adecvata !

 

Serviciile noastre: 

- Fotografii apartamente si garsoniere: deplasare in locatie, sedinta foto efectiva, procesare fotografii, redactare anunt, publicare anunt pe portalul YMO pe termen nelimitat, pana la vanzare. Pretul este de 150 lei iar termenul de livrare al fotografiilor este de 24 de ore. 

- Fotografii case/vile/spatii comerciale: deplasare in locatie, sedinta foto efectiva, procesare fotografii, redactare anunt, publicare anunt pe portalul YMO pe termen nelimitat, pana la vanzare. Pretul incepe de la 200 lei iar termenul de livrare al fotografiilor este de 48 de ore.

 

Fotografiile va vor fi livrate fara inscriptii sau personalizate cu numarul dumneavoastra de telefon (la cerere). 

Le puteti folosi pentru a publica anunturi si pe alte site-uri sau le puteti transmite agentiilor imobiliare cu care decideti sa colaborati.

In ambele cazuri impactul vizual nu va lasa nepasatori potentialii clienti.

 

Activam in orasul Galati dar raspundem si solicitarilor venite din alte localitati, pentru comenzi ferme (se percepe o taxa suplimentara de 0,5 lei/km).