Resedinta superba cu vedere spre lac in Cartierul Brates Lake Residence, Galati

Adaugat/actualizat pe 17 Feb 2020 | Accesari: 5434 | Nr. anunt: 2627

530,000 euro

(2,509,603 lei curs BNR 20.09.2020)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Brates Lake Residence
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   498.00 m2
Nr. camere:   8
Nr. bai:   6
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Demisol + Parter + 2 Etaje
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Am sa va prezint o vila care se adreseaza personalitatilor puternice, potent financiare, oamenilor dinamici care vor sa locuiasca intr-o comunitate frumoasa, cu obiceiuri simple dar rafinate, o casa intr-un loc unde zilele simple pot deveni foarte usor speciale, un loc unde poti avea parte de momente de relaxare, intr-un spatiu ideal care-ti contureaza caminul perfect.
Acest loc se numeste Brates Lake Residence, o zona minunata pe malul lacului Brates, la adapost de galagia si poluarea urbana dar intr-adevar foarte accesibila, fiind asezata chiar la iesirea de nord a orasului, vis a vis de Metro Galati.

Inainte de a intra in detalii, trebuie sa va marturisesc ca este una dintre cele mai frumoase proprietati pe care le-am avut in portofoliu, pana la acest moment, in peste 16 ani de imobiliare. O proprietate fara cusur dar care vine si cu un pret pe masura. Stiu ca vor fi voci care vor spune ca pretul afisat este peste puterea de cumparare a galatenilor dar in acest caz nu despre buget este vorba. Avem in discutie acel gen de proiect prin care-ti aduci visele in realitate si unde chiar nu tii sa ai un buget prestabilit.

Cred ca v-ati facut o idee pana aici, cum ca aceasta locuinta se adreseaza unui grup exclusivist de clienti. Profilul cumparatorului, cel mai probabil va trebui sa rezoneze puternic cu profilul actualului proprietar iar genul sau de camin va trebui sa reflecte intocmai aceste insusiri.

Descriere :
Revenind la proprietate, casa prezinta o arhitectura moderna, mediteraneana cubista, executata pe o structura de cadre din beton armat si pereti din caramida Porotherm. Acoperisul este plan, de tip terasa circulabila.

Construita in anul 2013 si avand amprenta arhitectului care a elaborat intreg ansamblul residential, proprietatea se distinge foarte usor de celelalte constructii fiind in primul rand o casa de tip smarthouse. Proiectul este cel mai amplu si mai complex din zona; pozitionata cu vedere directa catre lac, un privilegiu de care beneficiaza doar casele din primul rand, de altfel intr-un numar foarte restrans.

Edificata pe un teren generos de 1250 mp, vila are un regim de inaltime Demisol + Parter + 2 Etaje si o amprenta la sol de 138 mp. Suprafata totala desfasurata insumand numai putin de 460 mp, cifra care nu include garajul anexa (38 mp) si magaziile aferente.
Finisajele folosite sunt deosebite atat la interior cat si la exterior, unde peste termosistem s-au folosit tencuieli decorative de cea mai buna calitate alaturi de piatra naturala si lambriuri din esenta lemnoasa dura. Tamplaria nu face nici ea nota discordanta, profilele folosite fiind de top. Peretii de tip cortina asigura suprafete vitrate generoase. Asadar o casa luminata, insorita, plina de viata si cu un view de exceptie.

Ramanand in zona de exterior, aici putem regasi incepand cu partea de acces pe proprietate; garaj ,bucatarie de vara, bar, spatiu depozitare unelte gradina, spatiu relaxare, dining outdoor.

Curtea, terasata pe doua niveluri, este divizata in suprafete distincte ce asigura o expunere aerisita catre lac. Pavata cu alei din granit si piatra naturala, alaturi de zone verzi, gazon, plante decorative si pomi fructiferi, toate imbinate armonios prin viziunea unui artist. Vei fi surprins aici de privelistea care-ti taie rasuflarea, de departe cea mai placuta imagine pe care ti-o poate oferi imprejurimea acestui oras.

Compartimentari :
La partea de interior s-a colaborat de asemeni cu un arhitect si un designer de interioare iar acest lucru se remarca de cum intri in casa.

Demisolul: este format din camera/birou ; camera spalator/uscator; camera tehnica unde veti descoperi o intreaga uzina ce va asigura ambientul placut al casei; camera spatiu depozitare si o baie. Din aceasta zona se face accesul catre curtea din spate spre o peluza superba.

Parterul: la zona de intrare de la acest nivel, exista un hol care asigura accesul catre bucatarie, baie si trecerea catre zona de dining. Usor retras, printr-o diferenta de nivel ce face trecerea catre un spatiu de relaxare, se afla livingul; de unde putem iesi pe o tarasa semideschisa cu panouri retractabile orientata catre curtea interioara.

Etajul 1: este alcatuit din hol, trei dormitoare, dintre care doua au o terasa comuna si o baie. Evident ca din aceasta zona nu putea lipsi masterbedroom-ul, cu baie proprie si acces in cel mai mare dressing pe care l-am vazut vreodata.

Etajul 2: odata ajuns la acest nivel, vei descoperi zona de SPA si relaxare ; cu sauna, jacuzzi, baie, sala de sport, baie cu aburi si o terasa semidescoperita cu sezlonguri pentru plaja.

Proprietatea este disponibila doar cu mobilierul de bucatarie si toate electrocasnicele necesare acestei zone; precum si alte corpuri de mobilier special facute pentru anumite spatii si functiuni. Restul obiectelor de mobilier pot face, la cerere, obiectul unei negocieri separate.

Juridic :
Juridic la zi, intabulata, libera de sarcini si disponibila in timp util. Eligibila si pentru credit ipotecar.

Zona administrativa Vanatori, asadar taxe si impozite mult reduse fata de mediul urban.
Pretul suporta negociere in limite normale.

De retinut :
Asadar, pentru cei interesati de aceasta proprietate, rugamintea este sa va asigurati ca potentialul financiar sau bugetul disponibil se apropie cat de cat de pret. In privinta vizitei proprietatii, aceasta se va face doar prin cadrul agentiei. Programarea in prealabil cu o zi in avans, legitimarea clientului si evident, semnarea unui contract de prestari servicii. Nu sunt acceptate vizite inoportune direct la adresa proprietatii sau fara reprezentantul agentiei; lucru care de altfel va atrage suspiciuni clare asupra seriozitatii clientului.

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA CLIENTELA !!!

ATENTIE ! Exista riscul, ca dupa vizita acestei proprietati sa nu va mai placa o alta casa !

Pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari va stau la dispozitie la tel : 0747.99.99.50 persoana de contact Silviu Daniel sau la sediul agentiei imobiliare AcasA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei