Casa buna de vanzare in Galati, zona Piata Centrala, sup. 190 mp, la un pret corect

Adaugat/actualizat pe 06 Jan 2021 | Accesari: 4265 | Nr. anunt: 2850

135,000 euro

(639,239 lei curs BNR 18.01.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincgoean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Piata centrala
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   190.00 m2
Nr. camere:   3
Nr. bai:   2
Regim inaltime:   Parter + Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincgoean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

In sfarsit, pot sa va prezint o casa buna de vanzare in Galati, zona Piata Centrala, la un pret mai mic de 150.000 euro. Cei care cauta in prezent o casa pe pamant, stiu ca si aceasta suma este mica, cand vrei sa gasesti ceva in oras. La 130.000 euro nu prea am avem nimic in care sa poti locui in prima zi, asa ca fiti atenti si aruncati o privire.
Aici sunt 215 mp de teren foarte bine exploatat, dupa parerea mea. Nu este mult, insa, daca geometria permite, poti sa faci multe cu el.
Proiectul separa cele doua etaje si ofera intrari separate. Partea de jos este complet amenajata si locutia de cativa ani. Sunt doua dormitoare, un living, o bucatarie si o baie. Se poate amenaja si cel de-al doilea grup sanitar, daca acest lucru va foloseste.
Etajul este o mansarda foarte inalta, care are cam acelasi spatiu de jos. Subliniez acest lucru, caci la cele mai multe mansarde, pierzi spatiu, din cauza acoperisului. Se poate amenaja un apartament cu trei camere, fara niciun fel de problema.
Familia a preferat sa nu foloseasca curtea pentru parcare auto si au obtinut la schimb, o foarte frumoasa terasa acoperita, care tine loc de foisor si de bucatarie de vara. Mai ramane loc si de ceva verdeata...
Este o casa de oras, deci toate utilitatile sunt prezente, inclusiv canalizarea, nu are rost sa mai insistam pe acest aspect.
Nu va povestesc doar lucruri pozitive, exista si lucruri, care este posibil sa nu va placa. Cumva sunt luate in calcul si pretul tine cont de toate aspectele. Primul ar fi faptul ca etajul nu este finalizat, asa cum va spuneam, al doilea ar fi proximitatea fata de strada principala. Trebuie sa stiti ca din curte se aude zgomotul strazii, insa mai putin din casa. Este totusi un element, de care trebuie sa tineti cont.
In rest, fotografiile vorbesc de la sine, daca sunt detalii, care vi se par mai putin clare, va rog sa ma contactati. O sa le discutam, punctual, pe toate.
Mie personal, mi-a placut aceasta vila. Sunt multe apartamente, pe care le-am vandut la preturi mai mari, decat cel atasat de acest anunt, asa ca am certitudinea ca este o afacere buna.
In masura in care aveti un apartament mare, cu trei sau patru camere, va incurajez sa ma sunati si sa ma intrebati despre un schimb. Este posibil sa se poata face... insa nu va promit nimic, aceste schimburi, de regula... nu ies. Insa nimic nu e imposibil!

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii,
Va rugam sa ne contactati!
Tel: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Parchet
  Gresie si faianta   Renovat partial
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincgoean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei