Vanzare casa frumoasa in Tulcea, Centru, la cheie , sup. 110 mp, 3 camere, teren 800 mp

Adaugat/actualizat pe 14 Dec 2020 | Accesari: 1733 | Nr. anunt: 2899

125,000 euro

(591,888 lei curs BNR 22.01.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Tulcea
Zona:   Piata Noua
Tip proprietate:   Casa
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   110.00 m2
Nr. camere:   3
Nr. bai:   1
Regim inaltime:   Parter
Anunt exclusiv:   Da

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Va prezint aici o casa mica de vanzare in Municipiul Tulcea, "de oras", cu doua camere de dormit, o zona de dinning/living, doua bucatarii (una in interior, iar cealalta in exterioara cu iesire la un foisor foarte frumos, pentru mesele de vara), un grup sanitar elegant, o veranda, un beci, etc.
Este acea casa mica, pe care multi oameni o cauta, dupa ce au avut o vila enorma sau acea casa pe care cei mai multi o viseaza dupa ce le-au plecat copiii la facultate, dar, bineinteles, poate fi un camin pentru oricine.
Un spatiu decent, perfect functional, care iti ofera tot confortul de care ai nevoie, aproape de mijloace de trasport in comun, o piata agoalimentara buna, intr-o zona buna... chiar in Centru.
In total este vorba despre aproximativ 110 mp de constructie, daca luam in calcul bucataria de vara si nu consideram beciul. Terenul este insa superb, sunt mai mult de 800 mp.
Forma este clara, un dreptunghi aproape perfect, cu o latura (deschidere la strada) de 22mp. Actele proprietatii prevad 500mp, insa 300mp sunt in spatele casei, dar, datorita reliefului din zona, nimeni nu ar putea vreodata sa solicite folosirea acestui lot, deoarece nu exista posibilitate de acces prin alta parte, decat prin acesta curte.
Cei care doresc sa aiba o forma juridica, pentru acest teren, pot solicita un contract de inchiriere, cu Primaria Tulcea sau chiar cumparararea, insa acest lucru este absolut facultativ.
Toata proprietatea a suferit o serioasa operatiune de innoire si modernizare, in 2020.
S-au curatat peretii pana la caramida, s-a schimbat tot acoperisul, usile si ferestrele, toata tencuiala exterioara a fost refacuta, s-au schimbat toate amenajarile interioare, sistemul de incalzire este nou, bazat pe o centrala cu gaze si calorifere, curtea a fost curatata complet si reinventata, iar gardul a fost complet schimbat.
Ramane amenajarea gradinii, pe care fiecare o gandeste asa cum crede de cuviinta. Se poate planta o livada, o gradina frumoasa sau doar gazon. De asemenea, este loc destul pentru o piscina, in masura in care cineva si-ar dori asa ceva.
Partea din fata a casei are deja o platforma betonata pentru o masina, insa la nevoie se poate extinde, se poate construi un garaj complet, pentru unsa sau doua masini. Deschiderea la strada este mai mult decat decenta, se poate parca si acolo... fara probleme, insa exista optiuni.
In concluzie, aceasta proprietate poate fi locuita imediat. Se poate vinde si cu un credit bancar, actele sunt in regula.
Locatia este foarte buna, pe strada Sabinelor, undeva in spatele Liceului de Arta George Georgescu, in zona Piata Noua, la trei minute de strada Pacii.
Pretul este foarte bine setat si reflecta pretul terenurilor in zona dar si investitia cat se poate de recenta, facuta in aceasta proprietate. Se mai poate discuta un pic, dar nu foarte mult. Va rugam insistent sa nu deranjati daca bugetul dvs. este departe de pretul de lista.
Nu se doreste o vanzare neaparat rapida, vila se poate mobila si inchiria, in masura in care apare o oferta avantajoasa, dar deocamdata proprietarii au listat pentru vanzare.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

Dotari
  Centrala termica   Contor gaz   Apometre
  Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica
  Parchet   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei