Vanzare vila finalizata 2020, cu spatiu comercial, in Galati, zona Banci

Adaugat/actualizat pe 14 Apr 2021 | Accesari: 2381 | Nr. anunt: 2900

370,000 euro

(1,751,987 lei curs BNR 19.04.2021)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Nu
Localitate:   Galati
Zona:   Mazepa 2
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   270.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia Imobiliara AcasA va face cunoscuta oferta de vanzare a unei cladiri mixte, receptionata recent (an 2020) si localizata in Galati, zona Finante/Banci, cu acces facil din blv. Brailei.

Inca din faza de proiectare, imobilul a fost conceput ca o cladire mixta cu doua functionalitati. Parterul a fost proiectat ca spatiu comercial pretabil pentru diverse activitati: cabinete medicale, saloane sau birouri de orice natura.

Etajul in schimb, a fost gandit ca un apartament spatios de cca 160 mp, cu living, 3 dormitoare si dependintele necesare, care poate acomoda un spatiu de locuit foarte generos.

Asadar, este lesne de inteles ca tipul acesta de proprietate vizeaza de principiu genul de persoane avand profesii liberale ( medici, avocati, notari, etc) care-si doresc un cabinet chiar la parterul locuintei.

Evident ca proprietatea poate fi achizitionata si ca o investitie pe termen lung cu dubla destinatie, unde putem satisface nevoia unui spatiu de locuit cat si amortizarea in parte a investitiei prin veniturile din chirie.

Scenariile sunt diverse, astfel incat fiecare potential cumparator isi poate stabili modalitatile de utilizare a noii achizitii.

Detalii :
Revenind la proprietate, aceasta este compusa din teren in suprafata totala de 360mp cu o deschidere de 12ml si cladire edificata in regim P+1ET in anul 2020. Amprenta la sol a constructiei este de 153mp iar suprafata desfasurata pe cele doua niveluri insumeaza 322 mp.

Compartimentari :
Spatiul de la parter este compus practic in majoritatea lui dintr-un openspace de 135mp, o terasa la intrare, un oficiu de tip chicineta (mobilat si utilat complet), doua bai impartite pe sexe iar aditional se poate adauga si un spatiu pentru arhiva.

Accesul la etaj se face pe o scara exterioara cladirii, astfel incat locatarii celor doua niveluri nu se vor intersecta in incinta imobilului.

Cum va spuneam, aici regasim un apartament generos de cca 160mp construiti ; compus din living si bucatarie orientate stradal spre curte si avand fiecare acces in terase separate. Un hol spatios asigura accesul catre cele trei dormitoare, una din bai, spatiul tehnic si debara. Un masterbedroom beneficiaza de baie proprie. Dormitoarele sunt orientate spre curtea proprie din spatele imobilului unde aveti asigurata intimitatea necesara.

Cladirea este finisata la standarde moderne cu materiale de calitate superioara atat la interioare cat si la partea de exterior si amenajare a curtii. Datorita izolatiei foarte eficiente, a tamplariei de calitate cu geam tripan dar mai ales a sistemului de incalzire in pardoseala, costurile de incalzire pentru sezonul rece vor fi foarte reduse.

Toate utilitatile sunt disponibile si contorizate separat pentru ficare nivel in parte ; apa-canal, electric 380V, internet, centrala proprie pe gaze naturale cu incalzire in pardoseala la fiecare nivel.

Curtea aferenta imobilului este dipusa in doua zone distincte, atat in fata cladirii cat si in spatele acesteia.

La intrare sunt disponibile locuri de parcare si o terasa. La partea din spatele cladirii exista o zona de relaxare in aer liber cu foisor, barbeque si mult spatiu verde atent ingrijit care completeaza armonios ambientul minimalist si aerisit.

Proprietatea este intabulta si disponibila imediat ! Sunt acceptate si credite imobiliare/ipotecare !

Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati la 0747.99.99.50 Silviu Daniel, Agentia AcasA.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei