Vanzare vila de lux in Galati, Complexul Rezidential Brats Lake, amenajata

Adaugat/actualizat pe 28 Apr 2021 | Accesari: 2732 | Nr. anunt: 3012

350,000 euro

(1,657,285 lei curs BNR 09.05.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Brates Lake Residence
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   250.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Brates Lake este cam cel mai bun cartier din Galati, in care se poate gasi o comunitate in adevaratul sens al cuvantului. Vilele din acest complex au fost construite relativ recent si au respectat, in mare parte, un design prestabilit.

Sunt aici proprietati de diferite dimensiuni, de la 120-125 mp suprafata utila, pana la 350-400 mp suprafata contruita. Ceea ce va prezentam, in aceasta oferta, este una dintre casele medii, la care suprafata construita este undeva la 250 mp. Lotul de teren pe care este construit este de 750 mp.

Vila este construita anii trecuti, insa ultimile finisaje au fost facute in 2019 si de atunci este locuita. In mare parte din timp, familia a folosit aceasta locuinta, ca si a doua resedinta, ei locuiesc in alta localitate, ceea ce o sa se si observe cand o sa fi intrati pe proprietate, pentru ca absolut totul sclipeste si arata ca scos din cutie.

Nu vreau sa folosesc cuvinte mari, insa nu exagerez cand spun ca aveti aici o vila de lux. Totul este la superlativ, incepand cu proiectul si terminand cu finisajele si mai ales cu mobilierul ales. Ar trebui sa va spun ca este detinuta de un arhitect peisagistic.

Proiectul propunea o vila cu o amprenta la sol de undeva la 125 mp. La parter sunt doua, un living, o bucatarie frumoasa cu loc de luat masa, un grup sanitar. Totul este impartit in doua zone pe niveluri diferite. Daca bucataria are o inaltime normala, partea de zi si anume livingul, precum si terasa dinspre gradina, au beneficiaza de un volum de aer mai mare, inaltimea fiind de peste 4 m.

Mi-a placut foarte mult tranzitia din living catre terasa si implicit catre gradina. Cred ca s-a reusit crearea unei treceri graduale dintr-un spatiu inchis, catre exterior.

La etaj sunt trei dormitoare, doua grupuri sanitare, doua terase, cu o vedere excelenta catre Lacul Brates. Dormitorul matrimonial beneficiaza de baie mare completa, insa si cealalta baie are dimensiuni rezonabile. Cumva eu cred ca arhitectul si-a luat liber sa bugeteze spatiul dupa necesitate, pentru fiecare loc al casei. Nu exista zone lovite de compromis, tot ansambul emana lejeritate si simetrie.

O sa va placa terasa mare de la etaj. Unii beneficiari din Brates Lake au optat pentru un dormitor al copiilor foarte mare, in detrimentul unei terase exceptionale. Orientata catre Est, direct spre lac, aceasta terasa este punctul de excelenta al proprietatii. Aici vi sa savurezi o dupa amiaza perfecta, tot aici poti sa admiri o ploaie de vara, caci vorbim despre o zona acoperita, foarte bine protejata, in de ajuns de mare sa poti lua masa sau sa duci un joc de carti cu prietenii.

Un element inteligent al casei este scara. Asezata in asa fel, incat sa consume cat mai putin loc, beneficiaza de lumina naturala printr-un luminator special, element posibil de executat, datorita acoperisului de tip terasa, de care dispune proprietatea.

Este foarte mult de discutat vizavi de partea de finisaje. Ce va pot spune este ca aproape orice obiect de mobilier poarta semnatura unui designer italian sau a unei firme foarte bune. De exemplu, toata bucataria a fost conceputa si executata de firma Rovere Mobili.

Proprietarii au acordat mult timp amenajarilor, in special cromaticii. S-a urmarit pastrarea unor tonuri neutre, foarte impersonale, cu culori frumoase si linistitoare, totul e foarte ZEN. Spatiile se simt foarte unite, indeferent in ce camera esti, te simti in aceeasi casa, lucrul acesta nu iese intotdeauna.

Din punct de vedere tehnic, toate elementele necesare au fost facute asa cum este mai bine. Incalzirea este in totalitate in pardoseala, proprietatea dispune de gaze naturale si orice alte utilitati ar fi nevoie.

Curtea are undeva la 600 mp de gradina, daca excludem de aici amprenta casei si locurile de parcare, de la intrarea pe proprietate, care apropo sunt doua in afara si inca doua inauntru. Accesul se face pe o poarta cu telecomanda.

Mi-a placut modul in care s-a gandit gradina, cu alei frumoase printre plante. Asa cum arata, cred ca va fi o experienta placuta, pentru cineva care este pasionat de horticultura. Deocamdata rasadurile sunt in pamant, abia la primavara va veti bucura de florile dea plantate.

V-as mai putea vorbi despre multe lucruri, nu am spus nimic despre exterior, insa fotografiile vorbesc mai clar decat as putea eu. Totusi va pot spune ca ceea ce vedeti pe casa sunt elemente decorative de lemn, lacuite cu un lac special. Dar despre asta si depre multe alte lucruri, vom discuta cand ne vom vedea...

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

https://www.youtube.com/watch?v=SEehAU3K vcA&t=202s

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei