Proprietate foarte mare compusa din doua apartamente cu 3 camere unite, Galati, Faleza

Adaugat/actualizat pe 26 Sep 2021 | Accesari: 2455 | Nr. anunt: 3040

249,000 euro

(1,232,152 lei curs BNR 18.10.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Faleza
Tip proprietate:   Apartament 4camere sau mai multe
Compartimentare:   Decomandat
Tip imobil:   Bloc de apartamente
Suprafata utila:   195.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   2
Etaj:   6/8
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Cea mai interesanta optiune, pentru un apartament mare pe Faleza Dunarii
Va propun un apartament minunat, exceptional prin dimensiuni si concept... cel mai mare de pe Faleza Dunarii! 207mp in care sunt cuprinse si doua balcoane.

Poate ca veti mai gasi apartamente pe Faleza, care sa se apropie de aceste cifre, insa doar daca luati in calcul balcoanele sau terasele, in niciun caz nu mai exista o proprietate, care sa ofere mai multi metri patrati utili, adica 195,84mp.

Suntem in masura sa va oferim acest apartament, doar pentru ca proprietarul a dorit sa foloseasca un spatiu mare si a solicitat acest lucru constructorului, care a reusit, din proiect, sa uneasca cele doua proprietati alaturate.
La acel moment s-a putut face acest lucru, asa ca aveti aici suprafata a doua apartamente, intr-unul singur.

Cladirea din care face parte proprietatea in speta, se numeste Atena. Este situata pe Faleza Dunarii si a fost construita in anii 2013-2015. Este formata dintr-un singur corp, insa dispune de doua tronsoane, cu intrari diferite. Chiar daca sunt doua scari, discutam despre o singura structura. Acest lucru a facut posibila pastrarea a doua usi de acces, pe fiecare dintre cele doua scari. Puteti intra pe o scara si iesi pe cealalta, aviz urmaritilor international.

TIn sa va spun ca majoritatea peretilor sunt usor de demontat, neavand niciun rol de preluare a sarcinilor cladirii. Structura este pe cadre, deci compartimentarea este cat se poate de elastica si poate fi regandita.

Datorita multor discutii aparute in piata, vizavi de stabilitatea terenului in zona Falezei, arhitectul impreuna cu structuristul proiectului au decis o solutie bazata pe piloni, lucru care garanteaza integritatea constructiei.

In ceea ce ma priveste, va pot spune ca nu am auzit niciun fel de comentarii negative, in ceea ce priveste modul in care a fost construita aceasta structura, ba dimpotriva, pot spune ca am auzit foarte multe lucruri bune, de la oameni calificati. Eu cred ca aceasta cladire este cat se poate de sigura... poftim, am spus-o cu subiect si predicat!

Eu va ofer o optiune unica, pentru o proprietate deosebita, insa nu va promit ceva la cheie. Nu e nimic, macar ceva locuibil. Bun, puteti monta cateva paturi, aveti bai functionale si o bucatarie completa, insa nu este de locuit, pentru cineva care ajunge sa isi permita un astfel de apartament.

Va trebui sa investiti energie, pentru a da spatiului un alt sens. Pana in prezent, proprietarul a folosit imobilul pentru birouri de firma. Indiferent de conditia actuala, aceasta proprietatea nu raspunde necesitatilor actuale a unei familii moderne, care doreste o proprietate de lux.

Totusi este o oportunitate buna, pe care nu o gasiti in fiecare zi. Un arhitect, in colaborare cu un designer bun, ar putea sa faca ceva impresionant din acest apartament. Trebuie doar sa le oferiti oportunitatea.

Am la vanzare aceasta proprietate de cateva luni, insa nu ma tragea inima sa imi aloc o ora pentru a face un comentariu ca lumea, la 350.000e era greu de vandut, insa la 249.000e suntem pe aproape, eu cred ca pretul corect este aproape si momentul tranzactiei este foarte aproape.

Asa ca numele meu este Florin Cogean si va multumesc ca urmariti proprietatile agentiei noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168

PS
Ne vedem pe Faleza ;)

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Electrocasnice
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Usa intrare metalica
  Parchet   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei