Vanzare spatiu comercial sau de birouri in Galati, zona Port, pe faleza Dunarii, sup 104 mp

Adaugat/actualizat pe 02 Jul 2024 | Accesari: 10078 | Nr. anunt: 3058

179,000 euro

(889,792 lei curs BNR 20.07.2024)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Port
Tip proprietate:   Spatiu pentru birouri / sala conferinte
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   104.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Regim inaltime:   parter
Anunt exclusiv:   Nu

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Acest spatiu este aproape finalizat, la ora la care va las acest comentariu.
In acest moment putem spune ca beneficiaza de toate imbunatatirile, pe care le necesita un birou de inalta performanta in 2021. Toata infrastructura este noua, s-a schimbat instalatia electrica, reteaua este UTP CAT6 si poate oferi suport pentru douazeci de computere. Centrala este noua, exista bransament de apa separat, nu sunt necesare plati lunare, la asociatia de proprietari, caci nu folosim serviciile acestora.

Tot ce vedeti de afara a fost schimbat. Ferestrele PVC, acoperisul, instalatiile de aer conditionat, usile exterioare sau interioare.

In total sunt 108mp, impartiti in patru zone - trei camere si o bucatarie, la care se mai adauga doua grupuri sanitare, complet utilate si amenajate, asa cum vedeti in fotografii.

Una din camere este lasata in mod intentionat, cu dimensiuni mai mari, pentru ca nu se stie cine va functiona aici. Dar, la nevoie, poate fi divizata cu un perete vitrat opac. Uitilitatile au fost gandite in asa fel, incat sa existe aceasta elasticitate.

Proprietatea este pozitionata pe Sud si Nord. Puteti sa ganditi acces si pe spatele blocului (Nord), unde sa montati chiar si o rampa de acces, pentru persoane cu dizabilitati. Asa cum arata zona, cu siguranta s-ar putea face acolo si un windfang. Mai precis, o extindere care sa faca tranzitia din exterior, intr-unul din birourile de lucru.

Acest spatiu comercial nu a fost transformat dintr-un apartament, ci asa a fost proiectat, exact cu acesta destinatie, in anii '80. Inaltimea este de aproape patru metri, insa, din ratiuni de eficienta energetica, s-a optat pentru o inaltime clasica de spatiu de birouri. Cu siguranta puteti reveni la situatia anterioara.

La mijlocul proprietatii este amenajata o bucatarie completa, unde puteti sa gatiti sau sa pregatiti orice ati dori, pentru ca sunt conditii exact ca acasa. Aveti plita electrica, apa, filtru de apa, dulapuri pentru depozitare, un loc pentru un frigider si o masa la care pot lua masa pana la patru persoane, in acelasi timp.

Locatia bifeaza pozitiv si rezolva una dintre cele mai dureroase probleme, pe care le au spatiile de birouri din Galati si anume, locurile de parcare. Veti putea sa primiti aici chiar si 30 de angajati, care isi pot gasi cu usurinta 30 de locuri de parcare, oricand, in orice ora a zilei.

Poate ca va ganditi ca zona Port nu este Centru sau mai stiu eu ce zona zero din oras, insa eu va provoc sa puteti gasi o astfel de locatie, care sa beneficieze de acest avantaj al parcarilor, dar si al Falezei Dunarii. Pana una alta, Dunarea este la 30 de metri, puteti iesi la plimbare cu un client, doar traversand strada, lucru pe care nu-l poti face in alta parte a orasului.

Accesul este foarte bun, se foloseste bulevardul Marea Unire (soseaua Falezei) si ajungeti in Centru, Dunarea sau in Tiglina1, in mai putin de cinci minute.

Noi recomandam aceasta locatie, celor care doresc un produs bine pus la punct, care sa nu necesite interventii costisitoare, in termeni de timp si bani. Veti putea sa functionati, imediat ce ati montat birourile si calculatoarele. La o analiza rapida, am numarat aproape 20 de puncte de lucru, insa pentru conditii optime, undeva la 15 oameni pot lucra cu usurinta, in acelasi timp.

Totusi, destinatia ideala pentru aceasta locatie, este un cabinet medical pentru trei doctori. Se poate aranja ceva frumos, pentru trei cabinete distincte, cu sala de asteptare comuna, acces la grupuri sanitare pentru toata lumea. Daca se lucreaza in schimburi, pot fi chiar sase medici, care ofera consultatii in acest areal. Impartit la trei, costul este foarte accesibil, cu doar 50.000e per cabinet, se poate obtine o solutie pusa la punct din toate punctele de vedere.

La fel putem sa discutam si despre un birou de avocatura, dar acestea sunt cateva lucruri, la care ne-am gandit, insa sunt multe afaceri care ar putea sa se bucure de asa ceva... o firma de contabilitate, o firma de constructii, un birou zonal sau regional, al unei companii mai mari, etc.

Cumva pretul nu prea este negociabil, se poate discuta, insa foarte putin... pentru ca investitiile sunt foarte actuale si valoarea lucrarii de modernizare a fost destul de ridicata.

Numele meu este Florin Cogean,
va multumim pentru ca accesati ofertele noastre,
pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati.
0753315168

Dotari
  Aer conditionat   Contor gaz   Apometre
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Usa intrare metalica
  Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei