Vanzare spatiu pentru birouri sau cabinete in Galati, Mazepa, cladire noua, sup 170 mp

Adaugat/actualizat pe 01 May 2021 | Accesari: 472 | Nr. anunt: 3131

198,000 euro

(937,550 lei curs BNR 09.05.2021)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Mazepa 2
Tip proprietate:   Spatiu pentru birouri / sala conferinte
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   153.00 m2
Nr. camere:   1
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   P+1Et
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Va prezentam oferta de vanzare a unui spatiu comercial situat la parterul unui imobil P+1 abia receptionat, in 2020 si localizat pe una dintre cele mai exclusiviste strazi ale orasului Galati, strada Morilor din aria Cartierului Mazepa 2.

Pentru cei avizati, aceasta locatie a Galatiului este recunoascuta ca fiind foarte civilizata si in acelasi timp bine amplasata, cu un acces facil catre faleza superioara a Dunarii sau catre blv. Brailei, in zona bancara.
Asadar o zona ideala pentru spatii care pot deservi birouri, cabinete, saloane sau diverse servicii.

Detalii :
Inca din faza de proiectare, imobilul a fost conceput ca o cladire mixta cu doua functionalitati.

Parterul a fost proiectat ca spatiu comercial pretabil pentru diverse activitati: cabinete medicale, saloane sau birouri de orice natura.

Etajul in schimb, a fost gandit ca un apartament spatios de cca 160mp, cu living, 3 dormitoare si dependintele necesare, care acomodeaza un spatiu de locuit foarte generos. Acesta poate face obiectul unei vanzari separate dar in acelasi timp, exista si posibilitatea achizitionarii imobilului in totalitate.

Intreaga proprietate este compusa din teren in suprafata totala de 360mp cu o deschidere de 12ml si cladire edificata in regim P+1ET in anul 2020. Amprenta la sol a constructiei este de 153mp iar suprafata desfasurata pe cele doua niveluri insumeaza 322 mp.

Compartimentari :
Spatiul de la parter propus aici la vanzare este compus practic in majoritatea lui dintr-un openspace cu o suprafata utila de 135 mp, o terasa la intrare, un oficiu de tip chicineta (mobilat si utilat complet); doua bai impartite pe sexe plus un spatiu pentru arhiva de cca 17 mp, toate insumand o suprafata construita de peste 170 mp.

Curtea aferenta acestui spatiu este de cca 100 mp si se afla pozitionata la partea frontala asigurand cca 2-3 locuri de parcare, precum si un coridor pe laterala cladirii. Mentionam ca aceasta cota de teren va fi transmisa in proprietate exclusiva cumparatorului precum si o cota indiviza de teren din amprenta intregii cladiri.

Accesul la etaj se face pe o scara exterioara cladirii, astfel incat locatarii celor doua niveluri nu se vor intersecta in incinta imobilului.

Cladirea este finisata la standarde moderne cu materiale de calitate superioara atat la interioare cat si la partea de exterior si amenajare a curtii. Datorita izolatiei foarte eficiente, a tamplariei de calitate cu geam tripan dar mai ales a sistemului de incalzire in pardoseala, costurile de incalzire pentru sezonul rece vor fi foarte reduse.

Toate utilitatile sunt disponibile si contorizate separat pentru ficare nivel in parte ; apa-canal, electric 380V, internet, centrala proprie pe gaze naturale cu incalzire in pardoseala la fiecare nivel.

Sunt acceptate credite bancare sau eventual un numar de plati esalonate; dupa achitarea unui avans de minim 50% din valoarea finala.

Pretul final si eventuale modalitati de plata le vom discuta impreuna cu proprietarii imobilului.

Pentru alte detalii nu ezitati sa ma contactati la 0747.99.99.50 Silviu Daniel, Agentia imobiliara AcasA.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei