Proprietate frumoasa de vanzare in Galati, Cartier Brates Lake Residence

Adaugat/actualizat pe 02 May 2021 | Accesari: 1468 | Nr. anunt: 3132

199,000 euro

(942,285 lei curs BNR 09.05.2021)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Nu
Localitate:   Galati
Zona:   Brates Lake Residence
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   126.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   Parter+Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Am sa-ti prezint o casa care se adreseaza oamenilor dinamici, ce vor sa locuiasca intr-o comunitate frumoasa, cu obiceiuri simple dar rafinate.
O casa aflata intr-un loc unde zilele simple pot deveni foarte usor speciale, un loc unde poti avea parte de momente de relaxare, intr-un spatiu ideal pentru lectura unei carti pana la apus de soare.
Acest loc se numeste Brates Lake Residence. O zona minunata pe malul lacului Brates, la adapost de galagia si poluarea urbana dar intr-adevar foarte accesibila, fiind localizata chiar la iesirea de nord a orasului Galati, vis a vis de Metro.

Detalii constructive :
Imobilul edificat in 2013 este in format parter + mansarda, construit foarte solid pe o structura de cadre din beton si caramida Porotherm. Casa prezinta o arhitectura foarte placuta care te duce cu gandul la vacante; completata armonios de o curte atent ingrijita, cu foarte multe zone verzi si alei pavate cu piatra naturala.

Suprafata totala a terenului este de 400 mp din care imobilul ocupa o amprenta de 75 mp alaturi de o terasa de cca 25 mp. Suprafata construita insumata ajunge la 155 mp la care sa adauga terasa de la nivelul parterului.

Finisajele folosite sunt de calitate, atat la interior cat si la exterior, unde peste termosistemul de 10 cm s-au folosit tencuieli decorative alaturi de piatra naturala si lambriuri din esenta lemnoasa dura. Ramanand in zona de exterior, accesul se face din partea de EST, de pe o alee de cca 6m latime unde iluminatul stradal este asigurat de stalpi cu un design futurist, pe o poarta actionata electric. Curtea este completata de un foisor anexa confectionat din lemn de pin finlandez, foarte rezistent la intemperii, care adaposteste o zona de barbeque. Tot in perimetrul curtii regasim si o magazie foarte utila pentru depozitare precum si un spatiu de parcare auto.

Compartimentari :
Parterul este format dintr-un living openspace unde exista o scara interioara ce asigura accesul catre etaj, o bucatarie, baie cu dus si o camera tehnica; tot din living putem iesi pe o terasa deschisa asezata in partea frontala a casei.

Etajul este alcatuit din hol, trei dormitoare; dintre care unul cu terasa proprie, un masterbedroom cu dressing, precum si o baie pentru acest nivel.
Proprietatea se vinde mobilata si utilata, asa cum este prezentata.

Racordata la toate utilitatile: electricitate, apa-canal, gaze naturale, internet. Incalzirea este efectuata cu o centrala termica pe gaze iar climatrizarea cu aparate de aer conditionat.

Zona administrativa Vanatori, asadar taxe si impozite mici.

Juridic la zi, intabulata si libera de sarcini. Eligibila si pentru credit ipotecar.

Pretul de 199.000 Euro este absolut fix.
Nu sunt acceptate schimburi !

Vizitele se vor programa cel putin cu o zi in avans si se vor efectua dupa legitimarea potentialului cumparator si semnarea contractului de vizionare si comisionare.

Agentia isi rezerva dreptul de a selecta clientela!

In speranta ca aceasta proprietate v-a trezit interesul ne puteti contacta pentru alte detalii si stabilirea unei vizionari la 0747.99.99.50 persoana de contact Silviu Daniel sau la sediul Agentiei Imobiliare AcasA din Galati, str.Brailei nr.159 bl.A6/46, Tiglina 1.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Usa intrare metalica
  Parchet   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei