Vanzare casa pentru o familie numeroasa situata in Sat Costi, Jud Galati

Adaugat/actualizat pe 10 Sep 2021 | Accesari: 1437 | Nr. anunt: 3185

150,000 euro

(742,275 lei curs BNR 22.09.2021)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati Costi
Zona:   Intravilan
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   200.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   4
Regim inaltime:   Parter + 1
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Proprietatea pe care v-o prezentam astazi este situata in Sat Costi, Jud Galati si nu are pretentia de lux sau extravagant. Aici este despre alta filozofie. E vorba despre familie, cum faci ceva frumos pentru ai tai, o casa calda, intr-o zona linistita, unde speri sa ai timp sa-ti creezi amintiri frumoase, impreuna cu ai tai. Se poate face o casa foarte buna, intr-un pret rezonabil, daca o pui undeva unde terenul nu costa 100.000 euro.

Eu cred ca actualii proprietari au reusit sa faca ceva frumos aici, insa dumneavoastra va trebui sa veniti cu propria viziune si sa finalizati lucrurile asa cum v-ar placea. Acest proiect va fi finalizat doar impreuna cu cel care il va folosi. In prezent, tot ce s-a putut face, s-a cam facut. De aici raman doar finisajele, care ar fi normal sa fie alese de catre noii beneficiari. E momentul sa va ganditi la un proiect de design interior, pe care sa il puneti in aplicare...

Vila P+1 ofera o suprafata la sol de aproximativ 130 mp, si o suprafata utila de mai mult de 200 mp. Sunt 4 camere de dormit, din care trei la etaj si una la parter. Mai exista un living, bucatarie cu camara, trei grupuri sanitare, doua sunt la etaj si una la parter. Camerele de sus au acces la terase, cea de jos poate fi folosita ca si birou.

Proiectul este foarte frumos si are personalitate, nu cred ca sunt multe case care pot spune ca ies din tipar, asa cum aceasta o face. Mie mi-a placut foarte mult livingul inalt, cu acel calcan, care poate avea o gramada de intrebuintari. Eu l-as impodobi cu fotografii ale familiei, dar ar putea fi placat cu piatra sau mai bine, cu niste solutii moderne din lemn, care sa se lege de culoarea venghe din balustrada terasei interioare... sau poate aveti alte idei!

O alta chestie deosebita, este terasa din spatele casei. Faptul ca este atat de mare (40 mp), poate fi zona cea mai folosita a casei, locul unde se ia masa duminica sau unde se strang copii la joaca.
Sunt foarte multe lucruri pe care ar trebui sa le spun vizavi de materialele folosite pana in prezent la constructia acestei case, insa nu stiu daca voi reusi sa le prind pe toate, asa ca va voi lasa doar cateva detalii, pe care eu le consider relevante.

Casa solida cu pereti din blocuri ceramice de 20cm, izolata atat la interior, cat si la exterior, acoperita cu tigla ceramica importata din Serbia, marca Nexe, cu uluce si burlane din tabla rectangulara, ferestre din pvc, profil Salamander cu geam triplex, racordata la gaze, apa si electricitate.

Un mare avantaj al acestei proprietati, este ca puteti alege foarte usor, cat teren va doriti.
Pretul listat include 500mp, insa acolo sunt disponibili 2100mp. Se poate discuta si stabili o valoare pentru o mie de metri patrati sau chiar toata suprafata.

Locatia este destul de buna, strada nu este asfaltata, insa nu este foarte departe de intrarea in sat. Sunt premize pentru ca in viitorul apropiat, primaria sa asfalteze strazile sin zona. Dar chiar si asa, se ajunge foarte repede din DN26.

Pentru alte detalii, va rog sa ma contactati,
Florin Cogean
0753315168

Dotari
  Centrala termica   Repartitoare   Aer conditionat
  Contor gaz   Apometre   Alimentare individuala apa
  Garaj   Electrocasnice
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei