Vanzare casa cu teren in Galati, Piata Centrala, pe un singur nivel

Adaugat/actualizat pe 22 Sep 2022 | Accesari: 11876 | Nr. anunt: 3187

185,000 euro

(920,616 lei curs BNR 19.04.2024)

Nume agent:   Iulian Ganea
Numar de telefon:   0771 390 353
E-mail agent:   ionutganea23@gmail.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Piata centrala
Tip proprietate:   Casa
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   153.00 m2
Nr. camere:   3
Nr. bai:   1
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   P
Anunt exclusiv:   Da

 
Vandut
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Iulian Ganea
Telefon agent: 0771 390 353
E-mail agent: ionutganea23@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia Imobiliara FAMILIA va propune IN EXCLUSIVITATE oferta de vanzare a unei case situate in orasul Galati, zona Piata Centrala, construita pe un singur nivel in perioada interbelica, cu o suprafata construita de 153 mp si un teren de 410 mp care este mai mult decat suficient, cu o deschidere stradala de 14ml.
Este amplasata intr-o zona buna langa Piata Centrala in care aveti cam tot ce va trebuie, fiind aproape de Str. Traian ce a fost modernizata, ajungeti usor in centrul orasului si aveti acces la restaurante, scoli, licee, gradinite, insitutii, Faleza Dunarii, etc.
Casa este construita pe structura din piatra de stanca cu pereti portanti ce au o grosime de 60 cm din caramida arsa, fiind complet renovata si cand spun asta ma refer la: tencuiala veche rasa si refacuta cu plasa, scos dusumele si turnat sapa, instalatia electrica si sanitara au fost schimbate, acoperis refacut din tabla zincata, tamplaria a fost inlocuita cu ferestre din PVC cu geam termopan, izolatie interioara cu rigips si vata minerala, fatada recent renovata, interiorul complet zugravit si finisat cu vopsea lavabila, gardul si poarta sunt din fier forjat.
Partea de incalzire este asigurata de o centrala termica iar pentru racire este montata o unitate de aer conditionat dar nu prea aveti nevoie in conditiile in care peretii grosi si izolati va asigura o temperatura optima.
Corpul principal are suprafata de 130 mp si este compartimentat astfel: 1 living, 2 dormitoare, 1 grup sanitar, 1 bucatarie, 2 holuri, iar suplimentar mai aveti o un corp separat in suprafata de 23 mp compus din 1 living, 1 bucatarie, 1 grup sanitar;
Curtea este bine amenajata si compartimentata asa cum observati din fotografii, in partea de sus aveti o bucatarie cu living, tereasa si grup sanitar, un gratar construit la comanda din caramida, bine pozitionat iar in partea din fata puteti parca doua masini;
Recomand aceasta oferta pentru o familie care doreste o casa pe un singur nivel in oras si care apreciaza stilul si arhitectura pe care o ofera imobilul, iar cel mai important este ca va bucurati de toate imbunatatirile majore care au fost facute nu pentru vanzarea proprietatii, deci s-a tinut cont de calitate.
Se poate accesa si un credit bancar, toate actele sunt la zi.

Va multumesc ca ati citit anunturile noastre, numele meu este Ionut Ganea si pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati:
0744 662 064
Agentia Imobiliara Familia

Dotari
  Centrala termica   Repartitoare   Aer conditionat
  Contor gaz   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Tamplarie interioara inlocuita   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Iulian Ganea
Telefon agent: 0771 390 353
E-mail agent: ionutganea23@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei