Vanzare vila noua P+1 in Galati, Micro 17, sup 234 mp, 4 camere, teren 362mp

Adaugat/actualizat pe 01 Feb 2023 | Accesari: 1418 | Nr. anunt: 3322

275,000 euro

(1,347,638 lei curs BNR 06.02.2023)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Micro 17
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   234.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   2
Nr. balcoane:   2
Regim inaltime:   Parter + Etaj
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Propunem spre vanzare o vila structurata Parter + Etaj, cu posibilitate de mansardare, situata intr-o zona linistita a orasului Galati, pe strada Petru Groza din Micro 17, zona care a devenit foarte cautata in ultimii ani datorita accesibilitatii si facilitatilor publice.

Locatia este favorizata de prezenta numeroaselor markete (LidL, Penny), Piata din Micro 17, zona comerciala din blv. Brailei - Micro 18, scoli, gardinite, Spitalul Judetean precum si proximitatea mijloacelor de transport in comun.

Casa este construita foarte solid, cu simtul raspunderii, avand compartimentari bine gandite, fara a exagera in spatii irosite inutil. O casa practica si usor de intretinut, racordata la toate utilitatile necesare unui trai decent.

Finalizata in 2021, este construita din cadre si plansee de beton. Zidurile sunt din blocuri ceramice tip Porotherm, izolate termic la exterior iar acoperisul din tabla tip Lindab.
Incalzire este realizata cu centrala termica pe gaze si radiatoare din aluminiu iar climatizarea este asigurata de unitati de aer conditionat.

Terenul aferent este in suprafata totala de 362 mp cu o deschidere ampla si o geometrie dreptunghiulara, foarte aerisita. Constructia are o amprenta la sol de aproximativ 110 mp si o suprafata desfasurata utila de 234 mp.
Finisajele interioare sunt de buna calitate, predomina decorative de tip San Marco, pardoseli de granit pentru scari si pervaze precum si tamplarii de pvc cu geamuri triplex.

Compartimentari :
Vila insumeaza un total de 4 camere (living si 3 dormitoare + 2 camere dressing) impreuna cu toate dependintele necesare si care sunt repartizate dupa cum urmeaza :

– PARTER : camera de zi, spatiu dressing, baie pentru acest nivel, bucataria si camera tehnica. Tot la acest nivel regasim si o terasa cu acces din bucatarie, precum si un garaj auto foarte spatios.
– ETAJUL : aici sunt dispuse cele 3 dormitoare; unul matrimonial cu o camera dedicata pentru dressing o baie pentru aceasta zona, un dormitor cuplat cu o zona de birou sau camera de depozitare (dupa preferinte) si un dormitor mic. Doua dintre dormitoare au acces direct la balconul care contureaza acest nivel in suprafata utila de 28 mp.

Curtea imobilului este prevazuta cu alei pavate, o zona pretabila barbequie precum si un garaj auto anexat intregii cladiri.
Proprietatea este intabulata, libera de sarcini si disponibila in timp util.
Se vinde in varianta partial mobilata (mobilier de bucatarie si baile utilate) sau mobilata complet in functie de preferinte.

Pretul este usor negociabil !

Proprietatea este eligibila si pentru credite ipotecare !

Pentru alte detalii puteti apela :
0747.99.99.50
Agentia imobiliara AcasA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Parchet   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei