Vanzare vila in Galati, complex rezidential AltStil, sup 300mp, sase dormitoare

Adaugat/actualizat pe 27 Jan 2023 | Accesari: 962 | Nr. anunt: 3358

295,000 euro

(1,445,648 lei curs BNR 06.02.2023)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Metro
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   300.00 m2
Nr. camere:   6
Nr. bai:   4
Regim inaltime:   Parter + Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Aceasta oferta vine cu poveste... o sa incerc sa o scurtez, dar n-am ce face, sunt lucruri pentru care tragi de tine, sa scoti trei paragrafe, dar sunt si astfel de proprietati, despre care poti scrie cateva pagini si sa ai senzatia, ca nu ai trecut prin toate.

Parerea mea este ca in Galati nu ai prea multe variante de ales, daca te intereseaza un complex rezidential. Totusi dintre cele existente, cred ca AltStil este cu siguranta cel mai bun. Bine organizat, cu aspect estetic deosebit, aproape toate vilele urmeaza acelasi concept arhitectural, strada de acces lata, distanta decenta intre proprietati, loturi de teren mari, etc. In concluzie, arata foarte bine, foarte multa vegetatie, ai o senzatie de bine cand intri aici... mai precis eu am o senzatie de liniste, cand trec de poarta.

Te muti aici in primul rand daca ai copii, pentru care doresti sa faci totul pentru a creste frumos, intr-un mediu de calitate, intr-o comunitate frumoasa. Aici poti sa-i lasi in siguranta in jurul casei sau chiar pe strada. Complexul ofera intimitate si siguranta, exista doar o singura poarta de acces, lucru care face foarte usor observarea tuturor celor care intra in perimetrul acesta.

Casele in sine sunt mari, gandite pentru familii numeroase. Cea pe care v-o prezint are sase dormitoare - doua la parter si patru la etaj. Sunt patru grupuri sanitare, o bucatarie normala, una de vara, o terasa deschisa, una inchisa, zona de gratar, curte cu gazon, garaj clasic, etc. Sa nu uitam living-ul, care este spectaculos prin dimensiuni si pozitionare, in raport cu intregul.

In total cred ca sunt 300 mp, insa e posibil sa fie ceva mai multa suprafata utila, dat fiind faptul ca amprenta la sol a vilei este de aproape 200 mp. Lotul de teren este de aproximativ 650 mp. Ramane curte destula in spate, dar si pentru veranda din fata a casei.

Ceea ce vedeti in fotografii este rezultatul unor renovari relativ recente. Familia a cumparat casa in urma cu cativa ani, insa a insistat sa schimbe cu totul ideea de design a proiectului, cu toate ca vila era abia modernizata. Finisajele erau departe de nivelul prezent, aici nu a fost vorba despre o personalizare usoara, ci de o operatie estetica serioasa.

As putea sa va spun despre unele lucruri de detaliu, cum ar fi usile extrem de reusite, facute din lemn masiv la Malinoiu, tot mobilierul conceput de Decorama, toate ferestrele au jaluzele electrice, multe lucruri in interior au fost facute din lemn, la comanda si se potrivesc perfect.

Vila poate fi folosita imediat. Poate ar mai fi mici lucruri care ar fi trebui ajustate, insa in general lucrurile sunt in regula, va puteti muta imediat. Parte din mobilier si electrocasnice vor ramane pe loc, ma gandesc aici la bucatarie, cu toate echipamentele electrocasnice si mobilierul specific. Detalii despre aceste aspecte, se vor discuta la momentul oportun.

Va recomand sa luati in calcul acesta optiune, daca aveti o familie, care sa aiba nevoie de atat de mult spatiu. Cu siguranta va fi greu sa gasiti o varianta mai buna in acest segment de pret, iar pentru a construi ceva la acest nivel de finisaje, sigur veti avea nevoie de un buget mai mare. Poate ca notiunea de complex imobiliar sau numele acestuia nu va spune prea mult, insa merita din plin sa traiesti aici, lucru de care te convingi doar dupa ce te-ai mutat.

Numele meu este Florin Cogean si va multumim pentru ca accesati ofertele noastre.
Pentru alte detalii, va rugam sa ne contactati:
0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Izolatie termica exterioara
  Tamplarie interioara inlocuita   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei