Vanzare vila "la cheie" in Galati, pe str Morilor, sup 300 mp, mobilata si utilata

Adaugat/actualizat pe 03 Feb 2023 | Accesari: 2215 | Nr. anunt: 3365

525,000 euro

(2,572,763 lei curs BNR 06.02.2023)

Nume agent:   Florin Cogean
Numar de telefon:   0753315168
E-mail agent:   florincogean@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Mazepa 1
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   300.00 m2
Nr. camere:   4
Nr. bai:   4
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Parter + Etaj + Mansarda
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Daca vrei sa iti faci o casa in Galati, cauti in primul rand un teren bun, dupa care te poti declara fericit. Ai gasit ceva intr-o zona buna, cu vecini buni, acces foarte bun catre toate punctele de interes din oras, doi pasi de faleza Dunarii.

Apoi te gandesti la proiect, iti faci un buget, cauti un architect si speri sa-ti iasa. Bati pasul pe loc un an de zile, apoi primesti autorizatia de construire.
Cauti o echipa sau o firma buna si iarasi... speri sa mearga bine.
Mai tarziu, te rogi ca toate preturile pentru materiale sa ramana in zona ta de confort, sa nu ajungi, sa spargi bugetul cand esti la 80% din constructie.

Apoi esti la prima casa, n-ai prea multa experienta, o sa iti dai seama ca multe lucruri care arata intr-un fel in proiect, nu sunt deloc la fel in realitate. La sfarsit... asta e, nu prea mai poti schimba multe, ramane cum ai stabilit si traiesti cu deciziile.

Dar cum ar fi sa gasesti o proprietate impecabila, in care toate aceste lucruri sa fie adresate? Mobilata si utilata, gata de a fi locuita!
Sa primesti o zona excelenta (pe str Morilor) si o casa, pe care sa o placi asa cum arata la gata, un proiect facut de o familie, care a luat in calcul toate elementele de detaliu si s-a gandit, la orice mic amanunt, caci au mai construit doua case inainte de aceasta!

Cum ar fi, sa intri intr-o vila perfecta si sa-ti placa tot, de la prima vedere, in care toate deciziile au fost luate avand repere clare: structura deosebita, excelenta in executie, calitatea materialelor, integrarea solutiilor tehnice de ultima generatie, design exterior/interior/sau de orice natura. Ar mai avea, vreun rost, sa pierzi doi ani din viata, pentru o idee care sa nu vina cu absolut nicio certitudine?

E o intrebare lunga, la care se poate da un raspuns, cu ajutorul acestui anunt. Vila de aici este un produs foarte rar din multe puncte de vedere, cred ca este cel mai bun de pe piata, in acest moment. Pot sa va spun ca, la prima vedere, fiecare om vede lucruri diferite dintr-o proprietate. Unii sunt interesati de structura, altii de finisaje, unii iau in calcul locatia si pretul, etc. Eu nu o sa o mai lungesc, va invit sa veniti, sa vedeti vila, daca aveti in vedere un astfel de produs.

Cateva detalii tehnice, care vin sa clarifice multe aspecte:
Suprafata terenului este de 315 mp
Vila este dispusa pe trei niveluri:
-demisol (90 mp). Aici exista un garaj transformat acum in spatiu de fitness, o camera tehnica, zona de depozitare, o camara si un grup sanitar.
-Parter (114 mp). Doua terase, living baie completa, bucatarie clasica, bucatarie de vara.
-Etaj (92 mp). Trei dormitoare din care unul matrimonial, inca o baie, alte doua dormitoare mari, complet mobilate si utilate. De aici se poate urca in pod utilizabil pentru depozitare.

In ceea ce priveste detaliul tehnic ar fi foarte multe lucruri despre care se poate discuta si enumera aici, insa nu exista spatiu pentru tot ce avem de enumerat. Lasam doar cateva detalii si continuam dupa ce vedem vila:

Instalatia de apa/incalzire/ACM vine si cu o solutie completa de dedurizare si filtrare (cu osmoza) a apei potabile, un vas de expansiune de tip boiler care garanteaza necesarul de apa si presiune in instalatie, in orice conditii de utilizare.
Camerele sunt incalzite cu calorifere, baile au toate incalzire in pardoseala.
Proprietatea dispune de un sistem de securitate foarte bine pus la punct. Exista circuit video inchis, senzori de miscare, posibilitate de armare separata a fiecarui nivel.
Portile de acces sunt actionate electric de la distanta, rampa de intrare in garaj este prevazuta cu degivrare.
Alte elemente: terasele sunt acoperite cu marmura si travertin, acoperis de tip Bramac, tamplarie Salamander, profil 92 mm – tripan, cu geam antiefractie, fibra optica pentru toate incaperile, parchet triplu stratificat Kulttur, usa intrare antiefractie, izolatie vata minerala, doua zone pentru gatit, perfect echipate si gratar separat in gradina, sistem aspersoare pentru irigatii cu programare, etc.

Numele meu este Florin Cogean si va multumesc pentru ca ati citit anuntul agentiei noastre.
Pentru alte detalii va rugam sa ne contactati!
Telefon: 0753315168
Agentia imobiliara FAMILIA

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Garaj
  Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Rulouri exterioare   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Florin Cogean
Telefon agent: 0753315168
E-mail agent: florincogean@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei