Vanzare vila noua cu arhitectura contemporana in Galati, pe strada Domneasca

Adaugat/actualizat pe 16 Jul 2024 | Accesari: 1492 | Nr. anunt: 3498

395,000 euro

(1,963,506 lei curs BNR 20.07.2024)

Nume agent:   Silviu Daniel
Numar de telefon:   0747999950
E-mail agent:   imobiliare_acasa@yahoo.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Gradina Publica
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   250.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   3
Regim inaltime:   Subsol + Parter + Etaj + Pod)
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei

Daca ai ajuns la aceasta pagina de prezentare, cu siguranta esti un cumparator interesat de achizitia unei vile in orasul Galati.
Bucura-te, este foarte probabil ca aceasta casa sa fie exact ceea ce cauti. Una dintre cele mai frumoase proprietati, intr-o locatie foarte buna, este acum la vanzare iar tu poti fi noul ei proprietar !

Din experienta, pot sa iti spun ca oricat de frumoasa ar fi o casa, locatia cantareste mai mult decat orice finisaj, sau orice dotare.
Aud foarte des de la cumparatori: ‘’ Da, casa este foarte frumoasa, dar este departe‘’ ; ‘’Are o arhitectura superba, este perfecta pentru noi, dar nu vrem sa ne petrecem jumatate din viata ducand copii la scoala’’; ”Ne place foarte mult, dar accesul este greoi” ; ‘’dar bona copiilor cum poate ajunge ?”; ‘’care este cel mai apropiat mijloc de transport pentru ca bunicii nu au masina?‘’

La aceasta proprietate cu siguranta nu va mai exista niciun ‘’dar’’. Scapa de compromisul locatiei si accesului greoi si alege sa cumperi o casa in oras care iti va usura viata !

Cu o locatie de exceptie pe strada Domneasca in zona Gradinii Publice, ai acces direct la o sumedenie de mijloace de transport, acces usor catre zonele comerciale si diverse facilitati de interes public.

Vecinatatile sunt foarte importante pentru tine si familia ta !

Cum locuinta este oglinda proprietarilor, e lesne de inteles ca si vecinii sunt oameni de o buna calitate.

Un alt factor important este compartimentarea :
Avem o vila completa, ce dispune de camere mari si luminoase, bucataria si zona de dining separate de living si foarte generoase; camera pentru birou, terase atat la partea frontala cat si la cea din spatele casei si cel mai important, are o curte individuala de 650 mp in proprietate exclusiva, cu un acces retras ce se face direct din str.Domneasca.

Casa este dispusa pe Parter + Etajul 1 , precum si un subsol cu beci, insumand o suprafata construita de 300 mp (suprafata utila de 25 0mp), care este distribuita astfel:

PARTERUL
cu o amprenta la sol de 140mp, dispune de 2 intrari si este format dintr-un hol generos, living; bucatarie cu zona de dining si camara, baie, camera de birou, precum si casa scarii cu acces atat spre zona de noapte de la etaj cat si catre subsolul foarte practic.

ETAJUL
este format din hol acces, 3 dormitoare ( d1= 19,75mp, d2= 19,10mp , d3= 15,75 mp ); doua bai si un dressing de 7 mp. Terasa de la acest nivel, foarte generoasa, asigura accesul din toate camerele.

SUBSOLUL
este retras partial, in suprafata de cca 30mp, asigura un spatiu tehnic si pentru depozitare.

Detalii tehnice :
Casa a fost edificata in anul 2020. Finisajele au fost atent alese si sunt din materiale de calitate si durabile. Tamplaria este executata integral cu termopan triplex Salamander BluEvolution 92 cu vitralii (partial) etaj si parter. Incalzirea este prin pardoseala - completa Rehau 200 mp (parter integral + etaj integral) si se realizeaza cu ajutorul unei centrala Viessmann Vitodens 100 de 35 kw cu boiler Viessmann Vitocell 300 litri trivalent (din centrala, electric sau prin panouri solare – instalatie montata deja).

Climatizarea este asigurata de 5 unitati de aer conditionat Midea cu comanda individuala prin smartphone.

Pentru a avea o securitate sporita s-a optat pentru un sistem de alarma cu senzori de miscare si supraveghere video profesional Hikvision cu 7 camere, inregistrare si aplicatie dedicata pentru smartphone.

Zona de bucatarie este mobilata si utilata complet; combina frigorifica Beko 500 litri, aragaz pe gaz, cuptor electric si hota stil vintage, cuptor microunde Samsung, dispunand si de o camara foarte practica si generoasa.

Constructia este una solida, are structura pe cadre de beton si toate zidurile din caramida Porotherm Robusta. Elemente de piatra naturala precum marmura se regasesc in placarea scarilor, granitul negru la glafuri si pervaze, precum si accente de travertin pentru decoratiunile interioare. Usile interioare sunt facute la comanda din stejar masiv.

Mobilierul este import Cehia si Danemarca, precum si unele elemente facute la comanda. Se preda impreuna cu electrocasnice si electronice; televizoare LCD Samsung 75 inch (diagonala 2m), Samsung 55 inch diagonala 140cm, LG 32 inch diag. 80cm in bucatarie, etc.

Acoperisul casei este Gerard, o tigla metalica acoperita cu roca vulcanica, de o calitate foarte buna.

Desi are o suprafata generoasa, este o casa foarte economica din punct de vedere al consumului. Are instalatii bune, izolatie buna, ziduri sanatoase si ferestre de cea mai buna calitate care izoleaza atat termic cat si fonic.

In concluzie este o casa completa! O casa care are tot ce ai putea avea nevoie, o casa care le are pe toate. Are locatie buna, are acces bun, are o suprafata generoasa care iti permite sa iti organizezi un birou acasa; un dressing, o camara, un dining, terase generoase si 3 dormitoare pe care le poti organiza in functie de nevoile familiei tale. Ai loc pentru bunici, pentru bona si o curte numai a ta, amenajata frumos, unde poti sa stai la povesti cu prietenii.

In functie de nevoile tale, poti adapta casa asa cum vrei !

Imobilul se preda cu cartea tehnica a constructiei; cu proiect complet (rezistenta, arhitectura, instalatii), inclusiv sute de fotografii cu fiecare faza a lucrarilor.

Se pot confirma calitatea lucrarilor si a materialelor folosite.

Posibilitati multiple de a amenaja curtea si foisorul din spatele casei dupa proiectul dorit.

Lucrari neterminate inca:
-un sfert din fatada (20mp placare cu travertin la parter si 15mp lemn termotratat la etaj)
-gardul si balustrazile exterioare de la balcoane sunt in curs de finalizare.

Vino sa te convingi ca nu exista altceva mai bun pe piata !
Te pot ajuta sa vizionezi aceasta proprietate, cu un telefon in prealabil la
0747.99.99.50 Silviu Daniel,
AcasA Imobiliare Galati.

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Alimentare individuala apa   Electrocasnice
  Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Gresie si faianta   Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara AcasA Galati
Nume agent: Silviu Daniel
Telefon agent: 0747999950
E-mail agent: imobiliare_acasa@yahoo.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei