Vanzare domeniu in com Vanatori, jud Galati

Adaugat/actualizat pe 21 Jun 2024 | Accesari: 663 | Nr. anunt: 3603

499,000 euro

(2,480,480 lei curs BNR 20.07.2024)

Nume agent:   Bogdan Alexa
Numar de telefon:   0775172232
E-mail agent:   agentiafamilia.bogdan@gmail.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati Vanatori
Tip proprietate:   Vila
Compartimentare:   Decomandat
Suprafata utila:   300.00 m2
Nr. camere:   5
Nr. bai:   3
Nr. balcoane:   1
Regim inaltime:   Demisol + Parter + Etaj + Mansarda
Anunt exclusiv:   Da
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Bogdan Alexa
Telefon agent: 0775172232
E-mail agent: agentiafamilia.bogdan@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei

In mod normal as fi inceput acest anunt cu …Vanzare vila in Vanatori", dar ceea ce va prezentam, credem ca poate fi numit “domeniu” in adevaratul sens al cuvantului.

Va supunem atentiei urmatoarea proprietate, pe care o avem in exclusivitate si care consideram ca este deosebita.

In primul rand, vorbim despre un teren in suprafata totala de 3600 mp, cu o deschidere generoasa, undeva la 30 ml si care are acces facil din DN26, la aproximativ 300 metri.

Pe acest teren regasim o vila complexa, cu o amprenata la sol de 115 mp, o suprafata desfasurata mai mare de 300 mp, avand urmatoarea configuratie: demisol, parter, etaj si mansarda. Constructia a fost edificata in anul 2015, fiind respectat ad litteram un proiect solid oferit de arhitect, fara rabat la calitatea materialelor.

Incepem cu demisolul, care are o suprafata de 60 mp, este amenajat si poate avea orice intrebuintare pe viitor, dar acum este folosit ca si camera de joaca pentru copii. E o idee buna, noi cei care avem copii stim foarte bine ce inseamna si cat de oportuna este o astfel de zona pentru cei mici si de ce nu chiar pentru noi cei un pic mai mari?! Eu unul as vrea sa am o arie speciala pentru mine, eventual un joc de playstation cu prietenii, fara sa imi mai deranjez sotia.

Parterul este compartimentat astfel: un living foarte spatios, o bucatarie (open space), un dormitor sau birou, cum va dori fiecare sa il foloseasca plus o camera tehnica.

La etaj avem 3 dormitoare, din care unul matrimonial, cu dressing si baie proprie, iar la mansarda avem o inaltime ce permite sa fie folosita, in acest moment fiind deja compartimentata in 2 camere.

Curtea este amenajata in totalitate, cu o peisagistica foarte frumoasa.
Tot la capitolul curte, scoatem in evidenta si garajul cu o magazie ca spatiu de depozitare, amplasat inteligent in lateral, fara a stirbi din frumusetea gradinii.

In final va prezentam si bonusul: o a doua constructie, separat de ceea ce am vorbit pana acum, o constructie cu o amprenta la sol de 70 mp, care deasemenea beneficiaza de demisol si etaj, care poate avea diferite intrebuintari, de la “casa parintilor”, multi dintre noi folosim expresia “impreuna dar separat”, am dori sa avem parintii langa noi sa ne ajute eventual cu cei mici, dar totusi sa nu locuim impreuna, aceasta anexa chiar poate fi gandita asa, sau poate fi casa personalului auxiliar … sau poate chiar casa copiilor cand vor ajunge la varsta la care isi doresc mai multa intimitate.

As putea continua cu descrierea si a argumenta, de ce noi o numim o casa complexa, dar consider ca o vizionare este mult mai oportuna si va puteti forma cu adevarat o imagine asupra acestei proprietati.

Va stau la dispozitie telefonic, pentru alte detalii sau pentru a stabili o vizionare:
Bogdan Alexa
Tel. 0775.172.232
Agentia Imobiliara Familia

Dotari
  Aer conditionat   Apometre   Alimentare individuala apa
  Garaj   Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Izolatie termica exterioara   Tamplarie interioara inlocuita
  Usa intrare metalica   Parchet   Gresie si faianta
  Renovat total
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Bogdan Alexa
Telefon agent: 0775172232
E-mail agent: agentiafamilia.bogdan@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei