Vanzare apartament cu 2 camere dec in Galati, Mazepa 1, etaj 3, cu vedere la Dunare

Adaugat/actualizat pe 09 Jul 2024 | Accesari: 325 | Nr. anunt: 3646

66,500 euro

(330,565 lei curs BNR 21.07.2024)

Nume agent:   Valentina Vevera
Numar de telefon:   0746716535
E-mail agent:   valvevera@gmail.com
Tip anunt:   Agentie imobiliara
Pret negociabil:   Da
Localitate:   Galati
Zona:   Mazepa 1
Tip proprietate:   Apartament 2camere
Compartimentare:   Decomandat
Tip imobil:   Bloc de apartamente
Suprafata utila:   47.00 m2
Nr. bai:   1
Nr. balcoane:   1
Etaj:   3/4
Anunt exclusiv:   Nu
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Valentina Vevera
Telefon agent: 0746716535
E-mail agent: valvevera@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei

Agentia Imobiliara Familia va propune spre cumparare un apartament decomandat cu 2 camere amplasat in Galati, cartier Mazepa 1, dispus la etajul 3 al unui bloc cu 4 niveluri construit in anii ‘77.
Amplasat in inima orasului, in apropierea Falezei Dunarii, orientat pe sud ceea ce ii confera multa luminozitate pe tot parcursul zilei, cu o vedere deosebita catre Biserica Precista si Dunare, apartamentul beneficiaza de toate atuurile pozitiei privilegiate pe care o are: proximitatea statiilor mijloacelor de transport in comun, vecinatatea supermarketurilor, a diverselor magazine alimentare si non-alimentare, a farmaciilor, cabinetelor medicale, bancilor, statiei de taxiuri, restaurantelor.
La doar cateva minute de mers pe jos pana la Complexul “Potcoava de Aur”, aveti in zona unele dintre cele mai bine cotate gradinite si scoli din oras.
Imobilul beneficiaza de parcare publica gratuita.
Cu o suprafata utila de 47 mp, curat si bine intretinut, apartamentul dispune de urmatoarele dotari: tamplarie aluminiu cu geam termopan de calitate, centrala termica, aer conditionat, parchet, gresie, faianta, mocheta, geam la baie, fiind pregatit sa-si primeasca noii proprietari.
Apartamentului i se pot aduce imbunatatiri iar rezultatul final va va oferi satisfactia unei locuinte moderne intr-o zona centrala, indiferent ca este vorba de spatiul locativ al unei familii sau, eventual, o investitie pentru inchiriere ulterioara.
Zona in care se afla situat apartamentul, este una linistita, inconjurata de vegetatie matura, impregnata, primavara, de mirosul teilor infloriti si este usor accesibila.
Recent modernizata, zona pietonala din imediata apropiere a proprietatii, emblematica pentru orasul nostru, reprezinta, poate, cel mai mare atuu. Reconfigurarea spatiilor verzi, plantarile de arbori, realizarea de fantani arteziene, paviment cu jeturi de apa si amenajarea unui curs de apa, toate puse in valoare de un sistem de iluminat decorativ redefinesc zona.
Iar, cand se lasa seara, Biserica Precista cu luminile ei arhitecturale, care o pun in valoare, da o nota de eleganta, autenticitate si noblete intregii zone.
Apartamentul se vinde partial mobilat si utilat, asa cum este prezentat in fotografii si urmeaza a fi predat in momentul semnarii actelor.

Pret apartament: 66.500 negociabil

Pentru alte detalii si vizionari va rugam sa ne contactati:
Valentina Vevera
Agentia Imobiliara Familia
0746716535

Dotari
  Centrala termica   Aer conditionat   Contor gaz
  Apometre   Electrocasnice   Se vinde mobilat
Finisaje
  Ferestre geam termopan   Parchet   Gresie si faianta
Harta Google
Informatii de contact
Nume agentie: Agentia imobiliara FAMILIA Galati
Nume agent: Valentina Vevera
Telefon agent: 0746716535
E-mail agent: valvevera@gmail.com
Vedeti anunturile agentiei
Trimiteti un e-mail agentiei