Capcanele anunturilor imobiliare

 

 

Doriti sa cumparati un imobil, si ati inceput cautarea pe site-urile cu anunturi ?

Din pacate, anunturile imobiliare online nu sunt intotdeauna ceea ce par, si ne referim in special la anunturile fara fotografii.

Ce se poate afla in spatele unui anunt fara fotografii ? Fara a generaliza, uneori puteti avea urmatoarele surprize:

 

-un imobil care arata cu totul altfel decat il prezinta textul anuntului, de exemplu semidecomandat in loc de decomandat, renovat partial in loc de total, fara tamplarie inlocuita fata de ferestrele termopan promise, etc. La vizitarea imobilului, se pot justifica diferentele printr-o "mica greseala" in text. "Greseala" nu ar fi insa posibila daca textul ar fi insotit de fotografii.

-un imobil cu o situatie legala nedefinitivata (partaj, mai multi mostenitori, etc). Una din parti publica un anunt discret, pentru a fi prima care negociaza pretul cu un eventual cumparator. Evident, nu se folosesc fotografii.

-un proprietar care doar ''testeaza piata'', fara a avea intentia reala de a vinde

-un proprietar dezinteresat, care asteapta sa vanda conform principiului: "cine vrea, sa vina sa il vada si asa". 

-un proprietar care vinde un imobil in alta localitate decat cea in care locuieste in prezent. Nu a avut cine sa realizeze fotografiile. Vizitarea ar putea fi dificila, daca nu a lasat cheia unei rude sau unui vecin. 

-un anunt publicat de un intermediar, care nu are acces in imobil pentru realizarea fotografiilor.

-un anunt real dar preluat de pe site-ul pe care a fost adaugat initial si republicat (exista softuri specializate care realizeaza automat acest lucru).

-un anunt preluat fara acordul proprietarului. Nu se folosesc fotografii, deoarece proprietarul si-ar putea identifica imobilul.

-un anunt dublat sau triplat sau ... Daca s-ar publica si fotografiile, cumparatorii si-ar da seama ca este vorba - de fapt - de unul si acelasi imobil.

-un anunt foarte atractiv dar fals, ce are scopul de a "momi" clientii. Atentie: acest tip de anunt poate chiar sa foloseasca fotografii, mai mult sau mai putin reale. Pretul foarte mic ar trebui sa ridice semne de intrebare.

-un imobil deja vandut. Ca oferta imobiliara sa para mai bogata, se pastreaza anuntul si se elimina doar fotografiile pentru a impiedica identificarea.

 

Toate cele enumerate mai sus pot fi valabile si pentru anunturile insotite de poze din care nu se distinge aprope nimic:

-nefocalizate (neclare, miscate)

-fara luminozitate (intunecate)

-fara informatii utile despre imobil (ce infatiseaza doar un colt al patului si partial, o perdea)

 

Acestea sunt motivele care ne-au determinat sa publicam pe acest site doar anunturi verificate in prealabil, insotite de prezentari imobiliare foarte detaliate si clare, realizate de propriul nostru fotograf.

Garantam astfel autenticitatea anunturilor imobiliaregalatibraila.ro ,  in beneficiul atat al vanzatorilor seriosi  (particulari, agentii imobiliare, parteneri) cat si al cumparatorilor.

 

Daca aveti o proprietate de vanzare sau de inchiriat in Galati sau Braila apelati la serviciile noastre de fotografie imobiliara:  detalii 

 

Toate prezentarile publicate pe portalul YMO sunt realizate de fotograful nostru iar rezultatul se poate vedea in numarul mare de tranzactii finalizate.

  

 

Echipa imobiliaregalatibraila.ro